Cek Pertama dari #Nuffnang.

Kiera Rashid | 8/16/2014 01:52:00 AM | 9Comments |
Selamat Malam,
Cek pertama dari nuffnang | Alhamdulillah, rezeki berblogging. First time cashout . Cek Nuffnang dah selamat sampai 2 hari lepas. /ehh, kenapa baru sekarang nak update? LOL\ Hari tu dah dapat cek dari Churp-churp tapi takde nak update kat blog pasal tu. Takpelah, walauapapun Kiera sangat-sangat bersyukur. Walaupun tak seberapa dapatnya ini tetap rezeki. 
Actually, dekat 2 bulan juga kiera menunggu cek dari nuffnang ni. Jadi, penantian ini sudahpun berakhir. Hihihi. Alhamdulillah, lepas cashout ni, banyak juga CPUV masuk. Ada lima yang masih ON GOING. Syukur. :). Thanks @Nuffnang. Kalau macam ni sampai bila-bila waa takkan curang sama looo . Huhuhuk..

P/S: Rezeki ada dimana-mana. ^_^ 

9 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah pagi sabtu dik..wahh..tahniah yer..semoga sentiasa di murahkan lagi rezeki..amin..

Cik Nadyya said...

wah. bestnya.. tahniah2 :)

sha purplegirl said...

Thniah2. .mesti byak aount nye kan? hahaha

Nor Quraishia Ismail said...

wah. tahniah :)

nurul hidayah said...

wAH bestnya !! teringin jugak nak cashout tapi tak boleh lagi . Baru ada berapa ringgit .. hehehe

cik kiera said...

@Mardiah DianaWaalaikumusalam akak. Terima kasih. Alhamdulillah :)

cik kiera said...

@Cik Nadyya Terima kasih Nadyya ^^

cik kiera said...

@sha purplegirl tak delah banyak manaa... sikit je tue.,heeeeee Terima Kasihhc:)

cik kiera said...

@Nor Quraishia Ismail Thanks :) ^_^