CPUV ke 25-32 (CPUV Bulan April-Julai)

Kiera Rashid | 8/21/2014 10:43:00 PM | 7Comments |
CPUV KE 25 HINGGA 32 (CPUV DAPAT BULAN APRIL HINGGA JULAI | Yuhuuuu! Entri berabuk. baru sekarang nak cerita. Memang kau pemalas syakirah! Muahahahaha ~ Kan entri pasal cpuv dulu kiera ada cakap "Satu sebab nak nampak entri pasal CPUV yang kiera dapat ni tak de lah terabur. Kalau buleh setiap CPUV yang kiera dapat, kiera nak update dan takde satu pun ketinggalan." . So, kenalah buat jugaq entri ni. Kekemasan itu penting. Hoho -,-'''
CPUV:
25. DIGI - WWWOW 2014
26. Huawei Ascend P7
27. Tune Money....
28. Bulgogi Brothers Korean....
29. S&P Food - Coconut Milk....
30. Kastam Malaysia
31. uMobile Prepaid Free Meal
32. Xperia Z2 Launch
Bulan 4 kiera ada dapat 2 CPUV, Bulan 5 pun ada dapat 2 CPUV tapi dah cashout dulu sebab sekejap je dia on going. Bulan 6 ada 3 CPUV. Bulan 7 ada 4 CPUV. Ada satu jaa yang masih ON GOING detakat untuk bulan july punya iaitu Xperia Z2 Launch. Alhamdulillah, syukur....  Terima Kasih yaa Nuffnang. Lepas ni update untuk bulan 8 punya pulak. Happy ^_^
If jumpa iklan ni, sudi-sudilah klik yaaaa :*

7 comments:

Cik Nadyya said...

wah. banyaknyaaaaa :o
tahniah2 ^^

ikhwan yusuff said...

wah2xx..banyaknya..saya follow sini..slam kenal...dari segmen url Kak Mia.

http://duniakita94.blogspot.com/

Syaz Harzays Minme said...

waaa.. best nyerr akak.. syaz ponn teringin gak nk dpt cpuv.. tp xde rezeki la pulakk.. hihi .. tahniahhh akak...

cik kiera said...

@Cik NadyyaTak banyak mana pon .... Terima kasih yaa :)

cik kiera said...

@ikhwan yusuffTerima Kasih kerana singgah... :)Thanks jugaa

cik kiera said...

@Syaz Harzays MinmeTerima kasih.. Baca kat entri haritu ada dapat cpuv kan? tahniah juga buat awak ^^

Yun Sing said...

Masyuk2 ^^ Tahniah ^^