Follower ke #1500 | Terima Kasih Sis Cie :)

Kiera Rashid | 8/27/2014 03:38:00 PM | 5Comments |
Follower ke #1500 | Selamat Petang oullsss, Kiera kembali lagi :D . Haritu kata nak pergi dah? napa mucul lagi ye??? Yelahhh. Kiera sebenarnyaa salah hari lah. Bukan minggu ni tapi minggu depan! Huhhhh. Hahaha. Bagi yang tak paham, sila buat2 paham kerana kiera dah buang entri tu. Sebab? Sebab malu. Wakaka. Sooooo, bolehlah lagi berblogging sampai lebam.... Yeahhhhh!!!!!!
Alhamdulillah, Akhirnyaa follower kiera sudah ada 1500 orang, Syukur sangat. Terima Kasih kepada semua follower kiera. Tanpa kalian mungkin blog ini takkan hidup sampai sekarang ^_^ . Jadi, entri ini adalah khas untuk follower #1500 kiera iaitu sis Roziah Muhammad Nor A.K.A CIE. Terima Kasih ya sis kerana sudi memfollow blog picisan ini. Salam Ukhwah buat sis, semoga ikatan persahabatan kita di alam maya ini takkan putus... :)
For sesiapa nak tahu, akak CIE ini ialah pengedar SHAKLEE. Sesiapa yang teringin nak cuba/beli produk shaklee bolehlah berhubung dengan kak CIE ni yer. Jom singgah blog beliau.
Inilah kak CIE. maaf curik gambar akak yeee :3
Again..... Thank you kerana sudi follow blog kiera yaa sis. :) Waittt follower ke #2000 pulak :P

5 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

wow tahniah hehe

Asha Lya said...

Byknya follower Cik kiera tahniah

mujahidah maisarah said...

bestnya.. direview

cie said...

wow. i'm touching. thank you adik buat entry untuk akak. selamat maju jaya dik. selamat berkenalan.

Yun Sing said...

WAA!! Tahniah ye ^^