Misi mengedit Blog ~

Kiera Rashid | 8/11/2014 02:29:00 AM | 12Comments |
Rasa lama je tak update blog kan? Ish2. Kiera sekarang ngah manjakan diri nak renovate balik blog ni. Rasanya dah dekat setahun lebih guna design yang sama. Nak jugokk tukar selera. Haaa, cakap pasal tukaq selera. Kiera nak buat kelainan sikit pada warna blog kiera. Nak tau cantik ke tidokk guna kombinasi warna yang gelap-gelap. So, maaf pada yang singgah n tinggalkan jejak korang kat sini, kiera belum ada masa nak BW, maaf yer. Jadi, janganlah pulak korang tak mau BW lagi blog kiera. Wajib singgah lagi tau . Huhuhu :)

P/S : mood sibuk. kelapa rasa nak meletup cari idea. ngeeeeeee :)
Coming soon: nak buat segmen bloglist lepas ni. Insha Allah !

12 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah ptg Isnin di sini dik..tak sabar nak lihat perubahan blog adik..

mama amir said...

selamat mengkreatifkan diri...^_^

Norhasniza Khalid said...

rajin kiera... buat lelawa tau..

syazrah tarmin said...

ajar syaz skali cara nk edit blog kak.. hihi :p

Aina Akmal said...

chaiyokk kak~ hehehhe.

cik kiera said...

@Mardiah Diana wasalam, akak. Tak banyak pon berubah . cuma tukar design jeeee. heeeee

cik kiera said...

@mama amirTerima kasih mama amir :*

cik kiera said...

@Norhasniza Khalid Hahaaa, okey Mamaa :*

cik kiera said...

@syazrah tarminInsyaa Allah Syazrah. nanti ada masa akak buat sedikit tuto. Ehhh? heeee

cik kiera said...

@Aina AkmalTerima kasih Ainaa,,, Yaaaaa Chaiyokkk3x

Cik Nadyya said...

da habes renovate blog lom? blog kiera nih da comel bha.. kat sidebar tuu comel.. nadya xrajin pulak..hahahaha

D i n said...

untung la pandai edit blog :D haha aku pun dah lama x salin baju blog aku..nanti bila2 nak salin kulit gak la haha

Entry terbaru:
http://dingraphic.blogspot.com/2014/09/tempahan-vector-dibuka.html