GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE

Kiera Rashid | 8/24/2014 12:51:00 AM | 16Comments |
GIVEAWAY: JUBAH DRESS CANTIK BY ARIESCAPE SHOPPE | Jom kitaa support blogger/blogshop baru :) Ga ni sangat ohsem, nak tahu kenapa? Jom Terjahhhh !!! :D
Klik Banner untuk Join
Sebelum Kiera melalut panjang, Mehh kitee jawab dulu soklan dari penganjur GA ini. :)
Penganjur tanyaa, mengapa anda rasa layak menang dress dari Ariescape Shoppe? Errrrr, Mungkin hadiahnyaa ohsem. Heeee, Dress Muslimah tu, sapa taknak kalau orang nak bagi freee. Hohohoho. Tapi jujur Kiera kataa, Kiera ni tak pandai pakai Dress. Mungkin sebab masalah kegemukanss membuat kiera tak bapee pandai/suka pakai Dress. *Okeyy, ayat ni sodih. hahaa. Tapiiiiiii! Jika Kiera layak menang GA ini, Inshaa Allah, nak beri kepada ibu tersayang Kiera. Ibu kiera memang sukaa pakai dress macam tu. Nak tahu kenapa ibu Kiera sukaa paka dress? Sebab bilerr pergi tak kiralah kenduri kee majlis apa-apa kee, mesti diaa kenakan dress pada badannya even sebenar benarnya dia hanya ada DUA sahaja dress. (Ini ikut cerita sahih yang adik-adik kiera cerita. Memang comel perangai ibu kiera ni :3 . haha) . Jadi, kalau ada rezeki bolehlah tambah satu lagi koleksi dress untuk ibu tercintaa kiera. - Pisst! Plissh jangan beritahu ibu kiera, ini rahsia tau!. Haha :)
Hadiahnyerrr berupaa Sehelai dress dari Ariescape Shoppe mengikut pilihan anda. Haaa, boleh pilih-pilih kau! Hew Hewwwww
Notacomel: Done Ikut syarat follow & Like pages awak :) Followe #130 Liker #95 . Ehh, macam comel jee no ni. Harap bertuah ^_^
 Tarikh tutup : 30 September 2014

16 comments:

Yumida Huda said...

beznye kiera klo dpt hadiah jubah
all d bez buat kiera

Shida Radzuan said...

salam kiera :)

Goodluck sygg :)

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik...selamat berhujung minggu jgk...dan semoga berjaya..

Syaz Harzays Minme said...

hai.. gud luck..
singgah dr GA yg sama :)

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html

Iola said...

dari segmen yang sama :D goodluck

Cik Nadyya said...

goodluck!!! nt nk join jugak la ~_^

cik kiera said...

@Yumida HudaHaha, tau takpe.. Jubah is ohsem. but tak reti pakai :3. Thanks yee

cik kiera said...

@Shida RadzuanWasalam sis shida, Terima kasih :)

cik kiera said...

@Mardiah DianaTQ ibu diana :)

cik kiera said...

@Syaz Harzays MinmeHihi, Goodluck to you jugaa :)

cik kiera said...

@IolaTQ . Goodluck to you too :)

Mass Naim said...

dari segmen sama.... dah fllow sini...jemput singgah dan fllow balik ya... =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html

Mass Naim said...

dari segmen sama.... dah fllow sini...jemput singgah dan fllow balik ya... =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/mega-giveaway-anak-merdeka-malaysia.html(16/9)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html (30sept)

Farah Diana said...

Salam perkenalan.. :)

hai.. dari segmen yang sama.. :) good luck sis!

ariesbluefan said...

Salam perkenalan dari saya... terima kasih kerana menyertai Giveaway by Ariescape Shoppe. PM page untuk claim hadiah sagu hati ye... =)

done follow your blog... =)