CPUV ke 33 - 37 | CPUV bulan Ogos

Kiera Rashid | 8/31/2014 09:56:00 PM | 4Comments |
CPUV ke 33 - 37 (CPUV bulan Ogos) | Selamat Malam, Hari ini hari terakhir dalam bulan ogos kan. Jadi, Kiera terpikir nak updatee CPUV untuk bulan 8 ni. Alhamdulillah, rezeki bulan ogos. :')
Kiera dapat 4 cpuv dalam bulan ni. Yang INVEST SMART CAMPAIGN ni sebenarnya bulan 6 punya cpuv, haritu kiera ada update cpuv untuk bulan yang lepas-lepas - baca entri ini - Kiera belek balik entri tu baru perasan tertinggal satu lagi cpuv. hahar. Lalai..... Tapi kalau korang nak tahu cpuv tulah yang paling lama menepek kat blog kiera. Sampai sekarang masih ON GOING lagi. Percaya tak?.
Ikut sekarang ni (31 ogos), hanya dua je yang masih on going. [iH Media Liese dengan Invest Smart]. yang lain cepat benooo credited. sodihhh kut T_T . Apapun syukurrr sangat. Hope dapat lagi CPUV untuk bulan 9 pulak. ^_^ . Btw, Thankss @Nuffnang.
CPUV:
33. Invest Smart Campaign
34. Mayfair Bodyline
35. Air Asia Go
36. iH Media Liese
37. Macau Tourism
p/s: Jumpaa iklan macam ni sudi-sudilah klik yee. Hohoho *Mengada*

4 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan tahniah dik...semoga sentiasa di murahkan rezeki...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Semoga berjaya ...

Jangan lupa singgah kat SiNi & Join contest kat SiNi

Yun Sing said...

Tahniah ^^

Cik Nadyya said...

tahniah :)