D2D's First Giveaway by Edrina

Kiera Rashid | 5/28/2015 12:14:00 AM | 5Comments |
Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


Kiera baru aja nak join GA yang Kiera sendiri sponser... Huhu... Btw, ini juga boleh jadi post promot GA juga klan? Jom lah join korang semua. Rules tak membebankan sangat sebab ada sponsor ni pun dulu rajin jadi sponsor juga... Simple and easy GA. meh join ramai2 ;))
 D2D's First Giveaway by Edrina
D2D's First Giveaway by Edrina
CLICK BANNER UNTUK JOIN ;)
Syarat-syarat penyertaan ::
1. Blogger Malaysia
2. Follow Blog:-
3. Like fanpage: 
5. Buat entry di blog anda bertajuk "D2D's First Giveaway by Edrina"
6. Copy coding yang disediakan, paste di ruangan html entry di blog anda dan publish entry tersebut.
7. Tinggalkan link entry anda dalam ruangan komen di SINI
8. GA bermula pada 12.00AM, 9 Mei 2015 dan tamat pada 11.59PM, 9 Jun 2015
18 pemenang dicari dan pemenang ditentukan melalui Top Referral dan cabutan bertuah secara manual oleh penganjur sendiri
Senarai Hadiah:
• CASH RM20 (Top Referral)
• Bawal Zarazuri (x5)
• Bookmarks LE (x3)
• Topup RM10 (x3)
• Hot Perfume (x2)
• Alfafa Shaklee (x1)
• Barang Craft (x3)

Giveaway ini di'sponsor oleh:

5 comments:

Yana Yani said...

sponsor buat blogwalking n done follow sini juga #1656
Diari Seorang Mama

fiqah hamed said...

good luck sis..^^

Mimi Rheem said...

Good luck :-)

Edrina Zulkafli said...

thanks join. ^^

senarai peserta ----- http://edrina-dafinites94.blogspot.com/p/peserta-d2ds-first-ga.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...