SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei

Kiera Rashid | 5/11/2015 11:16:00 PM | 3Comments |
Sangat tertarik nak join Segmen ini kerana tarikh birthday cik Lala (cik tunang yer?) ni sama dengan adik bongsu Kiera. So, jadi excited lah nak join yer. Tapi tetap dah nak tamat baru ngeti nak join... Seminggu ni sebuk sikit dengan order design. Jadi, kenalah bookmark dulu segmen ni. After siap kerja order baru leh buat. NOW! kerja dah selesai. dan masa tuk join! Jom jom jom :)
Klik banner untuk join -
Rules yang sangat mudah untuk di ikuti... Insha Allah ada rezeki berbalik pada kite kan? So, jangan malas ikut syarat  Happy Facebook smiley red in face KLIK SINI UNTUK TENGOK SYARAT-SYARATNYA....

Now, masa untuk beri ucapan. (gaya orang atas pentas)
Kiera ada buat sesuatu yang sangat spesial untuk cik Lala... 100% kiera buat sendiri. dari A-Z. Ikhlas untuk Lala... Walaupun tak kenal. hoho... Hope Cik Lala sukakannya.  Bismillah.... jeng jeng jeng!!!
Taraaa!!! Moga cik Lala sukakannya. Sparkling Heart IconSparkling Heart Icon Again, semoga cik Lala dikurniakan iman yang sempurna,akhlak yang terpuji, pekerti yang mulia, umur yang bermanafaat, rezeki yang halal, ilmu yang berguna, jodoh yang membahagiakan, hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat. Amin2 ya rob Happy Facebook smiley red in faceHappy Facebook smiley red in faceHappy Facebook smiley red in faceHappy Facebook smiley red in faceHappy Facebook smiley red in face

********************************
Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
- Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
- Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
- Kain Pelikat - 2 pemenang
- Pin Shawl - 2 pemenang
- Blause - 1 pemenang
- Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
- Cash RM30 - 1 pemenang
- Cash RM10 - 2 pemenang
- Topup RM10 - 3 pemenang
- PVC Keychain - 30 pemenang
*Pertambahan sponsor akan dikemaskini dari semasa ke semasa.
Klik SINI untuk tengok gambar hadiah..


Segmen TAMAT pada 13 Mei 2015

3 comments:

Cik Yaya said...

bru nak join..heee =p

Ms. Kejupenyet said...

Good luck..
Singgah dari GA yg sama dn follow sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-ucapan-hari-lahir-buat-si-lala.html

Mad Parihh said...

singgah dari segmen sama . selamat bersegmen :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-ucapan-hari-lahir-buat-si-lala.html