Birthday Pelakon Cilik Adam Aizril (3 Tahun)

Kiera Rashid | 5/25/2015 07:30:00 AM | 1Comments |
Muhammad Adam Aizril... :)
Hohoho, kau tengok lah tajuk entri ni. Punyalah gebanggg, Pelakon  kunun.... wakakak... Bialah, Saja je letakk, Kalau boleh nak tulis, macam-macam kat tajuk tu tapi kang meradang pulak sape yang baca nanti. takyah terus tengok entri, tajuk dia pun dah panjang berjela. Hahah.... Emoticon crying tears of joyEmoticon crying tears of joyEmoticon crying tears of joyEmoticon crying tears of joy
Saja gedik letak gambar muke haku nih.. KahKah
Firstly, saja nak sematkan hari ini adalah hari bahagia buat budak comel ni... Dialah penyeri dalam keluarga nih... Selamat Hari Lahir Muhammad Adam Aizril. Moga jadi anak yang soleh dan taat dengan segala perintah Allah SWT... Happy Facebook smiley red in faceHappy Facebook smiley red in faceHappy Facebook smiley red in face

Sebenarnya hati ini sebak nak cerita lebih lanjut, tapi biarlah kiera cerita next entri nanti... Adam  ni bakal operation pada 9.6.2015 ... Disappointed emoticonDisappointed emoticonDisappointed emoticon Nak tahu kenapa? Adam sakit apa? dan apa-apa persoalan yang akan timbul kat komen sini nanti kiera akan jawab dan explain si next entri, tunggu entri yang lain okey. Apapun, doakan semoga anak ini tabah mengharungi ujian Allah... Kau kuat Adam, Kami semua tahu awak kuat...  Muscle armMuscle armMuscle arm

P/S : Adam Buah hati beta.... Selamat Hari Lahir sayang... Doaku kau permudahkan segala urusannya... Dan kuatkan hati dia untuk mengharungi ujian ini... ALLAH.... Relieved emoticon

1 comment:

Yumida Huda said...

kiutnye dia pakai songkok tu kiera
moga adik adam diberi kesihatan yg sihat walafiat, cemerlang dlm pelajaran
hp bday budak kecik