Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

Kiera Rashid | 5/16/2015 06:14:00 PM | 3Comments |
Selamat Petang. Macam biasa... Join GA bila dah dekat2 nak tamat. kalau tak buat bukan Syakirah namanya. Kan? Kan? HAHAHAHA :P... Malas ulas panjang.jom sama-sama terjah segmen Ini :D
{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog  : 

3. Like Fanpage :


4. Follow instagram  :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com

3 comments:

Aku Penghibur said...

assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang.

Aku Penghibur said...

assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang.

Mad Parihh said...

salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html