[UPDATE] GA EXCLUSIVE RAMADHAN ! SILA ALERT ...

Kiera Rashid | 8/07/2012 11:06:00 PM | 4Comments |
Ahoyyy There :D

Okey , berkaitan dengan tajuk ,. Kiera nak update sikit pasal GA kiera dengan patner tu . Tak tahu ? Klik SINI ! Nak join ? dipersilakan :) ..

Kiera just nak bagi tahu yang tarihk tamat GA ini akan dipendekkan sikit . Bermakna kami akan serta merta close GA ini apabila GA ini dah sampai 150 PESERTA ! /Yaa , da cukup besr kan tu ?\ alright . buad masa ini , kira-2 , dalam blog kiera dah ada 7 puluh lebih and di blog eira ada dalam 4 puluh lebih . tambah-2 , lagi sikit nak sampai peserta 150 . so , jangan lengah-2 kan masa . join cepat :D

Hadiah untuk peserta pertama dimansuhkan . kerana berlaku perkara yang tidak diingini . So , hadiah akan diagihkan dalam kategori seperti berikut :

  1.  peserta nombor bertuah .
  2. 2 orang top referral ( satu di blog kiera , satu lagi di blog eira)
  3. cabutan bertuah yang dikendalikan oleh tangan kami sendiri :D
okeyy ! itu sahaja . kepada sponspr pon , kiera dah maklumkan awal-2 lagi yg kami akn cabut undi untuk 4 orang sponsor yang bertuah mendapat hadiah dari kami . Ini tanda terima kasih kepada mereka-2 yang telah sudi sponsor GA kami . 

sebarang komen , sila turunkan di ruang komen , insyallah akan dijawab dengan adili . sebarang cadangan amat kami perlukan .

SEKEJAP LAGI KIERA AKAN UPDATE SENARAI PENERIMAAN HADIAH MENGIKUT KATEGORI YANG TELAH DINYATAKAN TADI .

4 comments:

syifa D_Fa said...

saye harap saye menang la ye akk. ape pon .... kalau ga akak ni masih tak cukup 150 mknenye tak akan di tutup la erk??

cik kiera said...

@syifa D_Fa

iyup ,, akn ditutup after 150 org yg join .. g'luck yaa :)

syifa D_Fa said...

@cik kiera

oh kalau macam tu nak suruh orang join sebab nanti GA cepad di tutup n tak sabar2 nak dapat hadiah :-p

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Hope boleh dapat baju korea tuu , amin !!:DDD