Jika Anda Menang ! SILA Hantar Detail Seperti Berikut .

Kiera Rashid | 8/25/2012 11:31:00 AM | 3Comments |
Ahoyy There ^^v

Attention yea pada bakal pemenang GA 'ERGBK&E' nanti . entry ini adalah borang detail yang patot korang hantar mengikut hadiah masing-2 . okeyy ? paham ? mari tengok dulu . jangan risau entry ini akan dibacklink kan ke entry pemenang nanty untuk memudahkan korang 



nota penting !
  • * kepada pemenang Korean Cloths worth RM30 dari Ann Little Closet , anda diminta membayar postage untuk tujuan penghantaran nanti . mereka mengcas RM8 untuk semenanjung & RM10 untuk sabah/serawak.anda boleh diberi kelonggaran membayar hanya dengan membayar menggunakan topup . Jika mengalami masalah untuk membayar . sila berunding dengan sponsor tersebut . KLIK SINI untuk berunding .
  • *JANGAN HANTAR ! detail-2 korang kat sponsor . HANTARKAN ke kiera terlebih dahulu untuk proses pengecaman. kepada yang tak mengikut syarat ascp syarat mengelike sponsor ! jikalau ada didapati ada pemenang yg tak ikut syarat serta merta hadiah anda akan ditarik !
  • *pada pemenang yang baru nak ikut syarat juga turut ditolak daripada mendapat hadiah !(selalu ada kes macam nie)
  • *kepada pemenang saguhati yang mana korang semua akan mendapat combo voucher dari ann little closet , kiera takkan listkan pemenang untuk saguhati sebab hadiah untuk saguhati cukup-2 . soo , sape yg takde link entry die kat list winner nanty . automatik korang dapat hadiah saguhati . So , kepada korang yang mendapat hadiah saguhati , kalau nak rendem voucher tu . Sila bgtao kiera di fanpage berserta detail yg akn kiera sediakan . 



PEMENANG BARANGAN POS. :

'SAYA MENANG HADIAH BARANGAN POS DARI 'ERGBK&E( PART3)'.
Link GA :
No. peserta :
ID FB dan ID BLOG :
Emel :
Hadiah yang korang dapat :
Siapa sponsor ? :
Nama :
Alamat rumah :
No.tel :


BAGI PEMENANG TOPUP :


'SAYA MENANG HADIAH TOPUP DARI 'ERGBK&E'(PART3)
Link GA :
No. peserta :
ID FB dan ID BLOG :
Emel :
harga topup :
Siapa sponsor ? :
Nama :
No.tel : (sila nyatakan anda menggunakan rangkaian apa)


PEMENANG SAGUHATI :


'SAYA PEMENANG SAGUHATI'.
Link GA :
No. peserta :
ID FB dan ID BLOG :
Emel :
Nama :
No.tel :
Anda ingin rendem voucher ? : YA / TIDAK ?



Sila hantar kesemua detail korang mengikut kategaori yang betul di INBOX FANPAGE KIERA .


3 comments:

Salina said...

tak faham lahh. Pemenang dah ada ke belum?

cik kiera said...

@Salina

belum laa , yg nie kan saye tulis jika .. ermm . masih tak paham kea ?

*sahabat* said...

id fb & id blog 2 mcm mne ek?