Pemenang Top Referral dan peserta bertuah :)

Kiera Rashid | 8/16/2012 12:18:00 PM | 5Comments |
Selamat pagi , Wahh , esok last puasa kan ? hihi , salam lebaran yaw ! Selamat tinggal RAMADHAN , Hope Allah beri kesempatan kite untuk bertemu lagi yaa :') ...

Okey lah , harinie nak umumkan pemenang untuk top referral dan peserta bertuah dahulu . Sebab nape kiera tak terus direct umumkan semua pemenang , Sebab nyaa ??? . Sila baca dengan teliti apa yang kiera nak cakapkan nie 

sebelum tu nak mintak maaf sebab kiera selalu menukar setting GA nie , lagi-2 tentang pembahagian Hadiah mengikut kategori  tu ..kiera nak update sikit yaaa pasal part tu . Haaa ! Nape kiera ? Nak tukar hadiah ke ?? err . lebih kuranglaa tapi ! tapi ! tapi , yang nie lagi best ! apa yang best yaa ? Yang bestnyaa , Pemenang ketiga-2 ini diberi keistimewaan . apa yang istimewa tu ye ? istimewaa yaa , KORANG BOLEH PILIH-2 HADIAH APA YANG KORANG SUKA ! TAPI HANYA SATU JE TAO :P ....waahh ! Untung yaa korang boleh pilih-2 kan . 

Haaa ! apa lagi jums kite tengok sape yang bertuah tu :D

pemenang top referral
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V
diblog kiera :
http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/07/exclusive-ramadhan-giveaway-by-kiera.html

diblog eira:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/exclusive-ramadhan-giveaway-by-kiera.html

Wahhh ! Tahniah , Terima kasih kerana menaiikan trafik blog kiera dan eira ya :D . sekarang Meyh kite tengok Peserta bertuah nie pulak :D

Pemenang Peserta Bertuah Pulakk ialah :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

92- http://lovetojoin.blogspot.com/2012/08/exclusive-ramadhan-giveaway-by-kiera.html


Tu dia . Hihihi , cepat-2 rendem hadiah apa yang korang nak , Tak tahu hadiah apa yang ada . Tengok SINI .

Kepada yang menang nie . Sila hantar detail before esok pagi . Sebab nanti kiera nak cabut undi untuk pemenang laen lak yaa ! . tolong bagi kerjasama yea . nanti kalau lambat umumkan pemenang . korang juga yang marah . Hee , tol kan ?

Sila Hantar Detail seperti Berikut :

Kepada  pemenang Top Referral 
Tajuk : Saya pemenang Top Referral Dari Blog __________ .
ID FB/BLOG :
Link Entry :
Nama Penuh :
Alamat Rumah :
No.tel : (beri rangkaian apa jika anda memilih hadiah topup)

Kepada pemenang peserta bertuah
Tajuk : Saya pemenang 'PESERTA BERTUAH'.
ID FB/BLOG :
Link Entry :
Nama Penuh :
Alamat Rumah :
No.tel : (beri rangkaian apa jika anda memilih hadiah topup)

Sila hantar segala detail korang di FANPAGE KIERA yaaa !


Yaaa , Tahniah-2 . Sila bagi detail cepat-2 yaa :D .. Harap laa korang alert ,. terima kasih , Yaaa Giteww :)

5 comments:

Nabila Medan said...

best nye. congrat :)

cik kiera said...

@Nabila Medan

hihi , best kud .. takpe laaa , mungkin awak bertuah di pemenang cabutan nnty . sape tahu kan :)

fiqah hamed said...

alhamdulillah...done send detail...

Yana Muhamad said...

congrats :))

Atirah ★ said...

cabutan yg lain bila erk ? :)