pembahagian hadiah GA mengikut kategori .

Kiera Rashid | 8/09/2012 03:08:00 PM | 5Comments |
ahoyy there .. sebelum tu nak mohon maaf kepada korang sebab janji nak update smlm .. baru nak unl .. tetibe mate rasa berat . then then , tah bile dah tertidur .

okey lha , kat sini nak listkan hadiah mengikut kategori . kalau smlm , kiera da update sedikit pasal hadiah tu kan ? Hapee ? terlepas bace ? takpa-2 . klik SINI lao nak baca . .. ada 3 ye kategori . yang paserta pertama tu dah dimansuhkan . okeyy ! deal ?

dah , jums tengok senarai kat bawah nhe . :)

KATEGORI :

Untuk Top Referral (1 diblog kiera and 1 more di blog eira) :

  • Di blog kiera : 1x Jubah .
  • Di blog eira : 1x maxi dress.


untuk peserta nombor bertuah (nombor adalah rahsia) :
  • 1x Kawai handbag ( boleh pilih sesukahati tapi bawah RM100)


dan yang laen-2 nya . akan dicabut undi menggunakan tangan kami sendiri . muehehe :3 .. nak tengok hadiah yang laen-2 nya ? . terjah SINI cepat ! 

ops , amaran keras ! . nak hadiaah ? korang kene lhaa jujur like-2 follow-2 sponsor jyeahh ! :) . slmat menjoinkan diri yaa . Salam ramadhan .

Update : GA tamat after 150 yang join ya

5 comments:

syifa D_Fa said...

erm akak.. kalau dah menang nom bertuah.. yang cabutan undi tak dapat lah kan>>

cik kiera said...

@syifa D_Fa

iyup yunc .. satu hadiah jaa :)

Nabila Medan said...

bestnya kalau dpt yg beg tu :O

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

saya jujur ! Betul ni ! Betul !! , heee , hope gila gila boleh dapat korean cloths !:))huuu~:))

Farra said...

Bestnye lau dpt:-)