selamat dah pos hadiah segmen Kiera :)

Kiera Rashid | 8/12/2012 04:43:00 PM | 3Comments |

Ahoyy there :) .
Alhamdulillah . siapa jugak bungkus semua hadiah untuk peserta segmen kiera tempoh hari . Hew Hew ! penat lol ! . but interesting ,, kat sini kiera just nak tunjukkan yang kiera sudah pun menunaikan tanggungjawab kiera member hadiah kat peserta kiera . nanti ada lak blogger tak puas hati nan kiera . hee :p

Kiera pons nak kongsi cerita perjalanan siapka felt name tag tuks pemenang , Kalau korang nak tao . semua pemenang yg da anta detail ,dapat felt nme tag sorang satu beserta kad raya :D . hihi . nak tahu lebih lanjut ? mari lha habiskan baca entry nie :)



 ha nampak tu ? nampak tu ? haa ? tak nmpak ? sila julingkan mata anda :p

Gambar kat atas nie , felt nme tag belum siap tao :) jgn lak ada yg kata ,.. tak cntiks pon . hee , p memang tak cntiks , bise-2 jaa . nie saja snap time tengah 1/4 siapkan felt name tag nie , saja nak tahu ngoman hadiah korang tu :D

then dalam masa beberapa tahun . ehh ? jam ... hihi , terhasillah satu fanomena yang tak pernah kite lihat . Eh? pe yg kiera merepek nie ? hihi . takde laa . lepas bape jam buad .. so , terhasillah kc korang tu tadi . nak tengok tak mcm mne ngoman dea kalo dah siap ? tengok bawah nie :)


korang rasa nape kiera susun terabur macam tu ? cer teka ? hihihi ..

See ? ukey tak ?? hee . Soo , inilah FELT NAME TAG yang kiera bagi korang nanti :) . Harap ada yang tak kritik KC tu , buad sendiri je pon . :p hihihi

So , dah siap buad bende alah tu , Masa untuk menulis kad raya pulak :) . korang kalo dah dapat nanti , jangan tergelak k tengok tulisan kiera . sedikit macam budak-2 laa . Almaklum , dah lame tak tulis :p . 

wah , mcm-2 kad raya . Rasanya yg mne satu korang punye ? hihi

Kiera ? nape kiera tunjukkan , nati tak suprise laa .. ohh , sorry , but kiera sebenarnya mang niat nak buad entry . jangan kecik jantung yaa ;D ,,,

HAA , after siap tulis , so , kiera masukkan laa dalam sampul surat masing-2 . Yaa giteww . 


Heypp ! jangan tenung lame lame :p

Haa , dah siap letak Kad kat dalam , nak letak felt nme tag pulak .. Hehehe . ampak macam ada sampul besar dan ada yang sampul kecik . Nape yea ? Haa , sebab sampul kecik dah habis . So , dengan senang hatinya membelilaa sampul besar . --' Nak buad cam na , kiera malas nak p kedai laen ., Hihihi :p



Haa , dah masukkan pons kc tadi . So , apa pulak lepas nie ?
semestilah letak setem . Kiera nak antar pakai pos laju . mesti mahal . yelhaa , banyak tu nak p hantar . kan kan ? hehehe 

dan selepas itu >>>>>>>>>>>>>



Siap laa sudah membungkus . dan ditarukka dalam satu beg kertas .. hee . Furhh . siap sudah .. alhamdulillah :) . okeyy laa kiera nak g makan jup ?? haaa ! tak posa yea . hihi . takda laa gurau je . dah penat menaip nie tao :p . okey laaa . tamat laa entry kali ini ...

Salam Ramadhan Dan Selamat Menyambut hari Raya Aidilfitri :D ..
Apa yang silap tu , kiera mintak maaf , harap diampunkan :D


Like entry ini if awak sukanya :D
jempot join GA kiera yea :)

3 comments:

fiqah hamed said...

tak sabar nak dapat yang keychain tuh..hehe.. (:

Farra said...

bestnyee..ya giteew

Ramadhana Kurnia said...

udah saya follow ..
follow my blog :
http://ramadhanakurnia.blogspot.com