first time lukis doodle guna SAI ! comey tak ?

Kiera Rashid | 8/10/2012 10:04:00 PM | 9Comments |
Ahoyy there , slmt mlm guyz , tadi berbuka makan apa ? kiera makan kuih jea . hihi . diet-2 :p ..

nie nak cer yang kiera sehari suntuk edit blog orang and sehari suntuk maen photoshop sebab nak buad doodle dan mcm-2 lagi , tengah best-2 buad kerja kat photoshop , teringat lhaa kat puan SAI kiera nie yang berjaman tak guna sebab tak reti guna dea  hihi . So , kiera p laa cari tuto cmno nak gunakan ehh , then dah tao cmno nak guno terciptalah seorang perempuan yang tak bernyawa dan tak cukup sifat nyaa . Haha , nak tengok tak ? meyhh tengok cepat !! :p

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

jong jong jong ! ehh ?

see ? cer tengok kaki dea . cm cacat jea ? heee --'
buruk kan ?? ngeh-2 :p

haa ! yang kat bawah nie siap ada quote lagi yaw .. 
arghh ! tamat lha entry nhe .. haha .. boii !

p/s : sudah siapkan sedikit bungkus semua hadiah untuk pmenang segmen kiera :) . nantikan entry melalut kiera tentang hadiah korang tu :)

9 comments:

aisya said...

comel! hehe

cik kiera said...

tq aisyaa :)

Aina Sofea said...

Comel .. Cme colour tu perlu colour sepenuhnya kayy. ...

Fatin Nabila said...

alolooo. comey je :')

AmirahSyafiqah ♥ said...

comel ^_^ ! pandai kiera buat ..

Azhunk Awang said...

kiutnyeee;D

shera said...

Comel :)

fiqah hamed said...

wah,chomel..teringin nak buat doodle sendiri..boleh tak send tutorial yang akak belajar buat doodle ini dekat shoutbox fiqah..please.. (:

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/
terima kasih

Farra said...

comel jew..pandai cik kiera wat..