ATTENTION ! KEPADA SEMUA PEMENANG GA KIERA DAN EIRA !

Kiera Rashid | 8/25/2012 06:03:00 PM | 1Comments |
Pengumuman pemenang dah dibuat . sesiapa yang terlepas entry tersebut boleh klik SINI .

okey ! korang pon dah tao kan pemenang dah diumumkan . So , kat sini kiera nak bagitahu ye , MASA untuk korang hantar detail sangat terhad . Kiera akan bagi tempoh 2 minngu untuk korang alert dan hantar detail korang mengikut kategori yang korang menang . Klik SINI untuk ke borang detail . 

After dari 2 minggu tu korang tak bagi juga detail korang . So , dengan dukacitanya HADIAH KORANG BAKAL DIBURN SERTA MERTA ! jangan cuba bodek yaw :p . KECUALI ! , atas masalah yang tak dapat nak dielakkan . Maaf ! bukan salah kiera yea .. korang yg tamao alert . kalau takut terlepas apa-2 entry silalah chat kiera kat chatbox tu yea :D

 Kiera akan sticky kan post pasal list winners tu . So , nanty takda la masalah untuk korang mencari entry tersebut . 

Apa-2 pun , kiera nak ucapkan terima kasih kepada peserta semuanya yang sudi join GA kiera nie dan tahniah kepada yang mennag . yang tak menang jangan kecik hati , usaha lagi yea . Nanti kiera buad GA lagi, joinlah lagi. :)

1 comment:

Minah Sepet said...

tak menang . huhu , sedihh :(