Segmen: Bloglist Ramadhan & Teka Wajah Artis

Kiera Rashid | 7/31/2012 01:25:00 PM | 38Comments |
Ahoy There :D

Hayy Semua . selamat malam semuaa , hari nhe , hari ke 4 kita berpuasa kan ? Alhamdunillah . Allah masih memberi kesempatan kepada kita semua untuk mengerjakan rukun islam yang ke 4 ini . Syukurr !! :D
Kesempatan ini juga , kiera mahu melancarkan segmen yang julung kalinyaa kiera buad . 

Kalau korang tengok kan blog kiera ada tiltle 'kuih raya' tapi takde pape pon yang ada kat bawah dea kan ? haa ! itu laa tempat untuk kiera letakkan bloglist ramadhan kiera . siapa yang join segmen kiera , kiera akn masukkan blog dea dalam blogslist kiera .
Dan ada teka wajah artis yang harus korang teka . : siapakah dia :) teka wajah ini ada hadiah tao . mahu tao hadiah untuk teka wajah , ohh , secret , diakhir segmen ini baru kiera bagitahu apakah hadiahnya , jangan risau , kiera akan sediakan hint :D 

ohsem kan ? apa lagi jums tengok apa yang harus dibuad !!


syarat-syarat : 
  • mempunyai acc Facebook
  • follow blog kiera , ieyka , amna
  • like  fanpage kiera , ieyka
  • like gambar INI dan INI .(Tulis 'done like' kat ruang komen dua-dua gmbar ini).
  • klik SINI . (Tunggu habis loading)


Cara Sertai:
  1. Buat entry bertajuk 'Segmen: Bloglist Ramadhan & Teka Wajah Artis' .
  2. tempek banner kat atas tu dan backlink kan ke blog kiera .
  3. copy gambar wajah artis dibawah ini .
  4. dah siap hantar link entry segmen korang di ruang komen entry ini , di tempat lain tak kan dilayan . HANTAR LINK ENTRY SEGMEN INI BUKAN LINK BLOG YEA .
  5. hantar jawapan korang kat komen sekali (buad dua kali komen , satu komen link entry , satu lagi tulis jawapan :), jgn risau jawapan anda takkan dipublish sampai segmen ini tamat .

Hint : 
- FILEM: pernah berlakon dalm 'Dunia Baru The Movie'
- STATUS: Ibu tunggal dan ada 3 orang anak.




Nota ramadhan :
*segmen ini berlangsung selama seminggu sahaja . iaitu akan tamat pada 30hb julai . So , cepad-2 join :D.
*ada hadiah untuk top referral dan 10 peserta terpantas yang berjaya menjawab teka wajah artis ini .
* hadiahnya , akan kita ketahui pada akhir segmen ini . jangan risau , pastinya hadiah yang terbaik :D
*[update]maaf pada yang letak jawapan sekali di entry . kiera kurang peka . siapa yang dahh letak tu . harap boleh padam , takut orag curik jawapn kite ..

38 comments:

Noor Shahira Md Yusoff said...

JOINED

http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

Noor Shahira Md Yusoff said...

ANNE NGASRI :)

CaHaYa KeAdILaN said...

deela joined!!

http://celahanhati92.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

CaHaYa KeAdILaN said...

deela tahu siap itu!!pastinye!!!anne ngasri!!!
atau name betul dye nasriah ngasri!!

Si Matatajam said...

akak join
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

Si Matatajam said...

ni jawapan akak:
Ann Ngasri..Tapi dik Ann ada 3 orang anak yek...

FB id akak: kynyanie

shera said...

Shera join :)

http://appleshera.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

shera said...

Jawapan :- Anne Ngasri

Najwa Izzaty said...

JOINED !

http://fixahearts.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

Nabila Medan said...

tersilap rupanya --"
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

SyUhAdA said...

join..

http://www.syuhadasalleh.my/2012/07/salam_24.html

Nabila Medan said...

Anne Ngasri
jawapan nabila :)

fiqah hamed said...

Join.. (:

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

jawapan-nya Anne Ngasri...
Bukti?
http://2.bp.blogspot.com/-zoLkIf6fP1o/TbTfxBknz2I/AAAAAAAAAVg/BIo02u_dGyU/s1600/pix_gal3.jpg

hehe.. (:

♥ Ayunie Ashikin ♥ said...

joined ! :)
http://ayunieashikin.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-dan-teka-wajah.html

♥ Ayunie Ashikin ♥ said...

jawapannya anne ngasri :)

Nick Anieys said...

Join....

http://nickanieys.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

nadia said...

nadia join

http://misshongki.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html#links

nadia said...

jawapannya ...
jeng jeng jeng

Anne Ngasri.

Hana said...

Join :)

http://justforfund.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

Hana said...

Jawapan teka wajah : Anne Ngasri

Ain said...

kite join ! kite join !

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

Ain said...

Jawapan saya = ABBY ABADI !^^

mi$$ch0c0laTe said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

join

mi$$ch0c0laTe said...

kalo ada yg kurang sila gtaw yer..

jawapan anne nasri

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

sy join !!
http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

ni jawapan ..
NAMA: Nasriah Ngasri
NAMA KOMERSIAL: Anne Ngasri

Nick Anieys said...

nak tanye eh..

jawapn letak kat mane?

Shasha Yacob said...

saya nak join . :)

http://supermanpunya.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

jawapan nak letak dekat mana ?

Shasha Yacob said...

Jawapan saya : Anne Ngasri

atau nama betul dia Nasriah Ngasri .

hehe siap letak nama betul lagi. hoho, semangat nak menang katakan. :3

miss kino said...

joined <3

http://kanokino.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

miss kino said...

jawapan : anne ngasri

♥♥cikHannah♥♥ said...

http://kasihhannah88.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

♥♥cikHannah♥♥ said...

jawapan adalah Ngasriah Ngasri atau nama glamour Anne Ngasri.. Hope betul la ea.. slmt bertuah to me...ehehe

Nick Anieys said...

okeyh.. ni jawapan ---->

anne ngasri

sorilah.. lambat jawab makan masa 2 hari gak la...

Cioccolato World said...

join http://www.dieyaworld.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html

Cioccolato World said...

Ann Ngasri
Nama Penuh : Nasriah Binti Ngasri

wana wazm said...

join..



http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-dan-teka-wajah.html

wana wazm said...

jawapn: Anne Ngasri