jawapan dan pemenang segmen bloglist ramadhan & teka wajah artis !!

Kiera Rashid | 7/31/2012 05:04:00 PM | 10Comments |
salam ramadhan ~

hai korang , skank kiera nak umumkan pemenang segmen kiera , tengs kerana sudi join .. kiera juga akan memberikan jawapan teka wajah tersebut .. yaa ! semua pandai lhaaa , banyak jawapan yang betul . Handal yaa . hanya seorang sahaja yg tidak menjawab dgn betul ..

jawapannyaa >>>>>>>>>>

*
*
*
*

ANNE NGASRI A.K.A NASRIAH BINTI NGASRI 

Tahniahnyaa pada yg menjawab dengan betul . okeg ! kiera nak umumkan kedudukan top referral dan 10 peserta terpantas yg menjawab teka dengan betul serta hadiah yg mereka dapat .,

top referral nya ialah !!!

klik untuk tumbesaran :D

hadiah :
1x dress
1x felt name tag
kad raya
RM5 Topup


 dan 10 peserta terpantas yang menjawab teka dengan betul ialah ?????

  1. http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka wajah.html
  2. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html 
  3. http://ilhamiizzah.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html
  4. http://momochunky.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html
  5. http://celahanhati92.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html 
  6. http://mymatatajam.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html 
  7. http://appleshera.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html 
  8. http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-teka-wajah.html
  9. http://www.syuhadasalleh.my/2012/07/salam_24.html 
  10. http://ayunieashikin.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan-dan-teka-wajah.html
yaww ! , TAHNIAH !! kepada yang 10 peserta terawal , korang akan dapat 2 hadiah .. hadiahnya seperti berikut :
1xshawl , 3xpen warna warni , 6 felt name tag + 10 kad raya !
yang kad raya sepuluh peserta terawal akan dapat dan hadiah yg len-2 tu, kiera akan rendem . . SEORANG PEMENANG , 2 HADIAH :)


HEYPP , belum lagi .. kepada yang tak menang pon . kiera akan bagi hadiah .. iaitu : kad raya !
kan dah nak raya ,, tak salah kalau dapat kad raya kan .. hee !

okeg ! kepada peserta-2 semua ,sila antar detail korang seperti berikut :


bagi pemenang top referral :
tajuk : pemenang top referral segmen
nama penuh : 
alamat rumah:
no.tel : (sila nyatakan rangkaian apa)

bagi pemenang 10 peserta terpantas :
tajuk : pemenang top 10 terpantas
link entry segmen :
nama penuh : 
alamat rumah : 
no.tel : 

bagi peserta yang tak menang :
tajuk : saya peserta segmen kiera
link entry segmen :
nama penuh :
alamat rumah :
no.tel :

sila inbox segala detail korang di FACEBOOK KIERA , FANPAGE KIERA ! terima kasih and cograt . :)

p/s : segala kesulitan amat dikesali . kepada yang da join . semua akan masuk dalam bloglist 'kuih raya' kiera. kiera bagi seminggu untuk hantar detail . selepas itu , detail takkan diterima . kiera buad macam ini sebab kesian dengan pemenang laen yg dah hantar detail awal . so, sila alert :D ..

10 comments:

shera said...

FB Kiera tak boleh nak add lah , macam mana nak inbox :)

Si Matatajam said...

Alhamdulillah...akak PM jer sb dah tak bleh nak inbox...

CaHaYa KeAdILaN said...

yeah!!!sukew2!!hadiah bulan ramadhan nih!!heee...

Nabila Medan said...

Alhamdulillah. nabila dah inbox :)

CaHaYa KeAdILaN said...

aar,deela PM kat kiera photographer.com je..harap diterime..=)

SyUhAdA said...

Alhamdlah, dpt jgk jd 10 trpantas..thanks ye..

cik kiera said...

@SyUhAdA

wc :) sila antar detail yea :)

SyUhAdA said...

@cik kiera kiera, sy xleh add fb awk la..cmne ye?

cik kiera said...

@SyUhAdA

antar di >>> http://www.facebook.com/pages/kiera-photographercom/162601787142171 ...

SyUhAdA said...

ok,syu dah pm kiera..