Contest MEGA2012 Hazwan Hairy

Kiera Rashid | 7/13/2012 04:55:00 PM | 6Comments |
klik untuk join :)
Haii semua , petang-2 kalau join contets and GA best jugak , dapad metenteramkan jiwa dan hati . Hoho , ternampak laa contest superpower nhe , ohsemm meyh , menarik sebab dea nak kite pertaruhkan header . Okeg , tanpa buang karen , meyh kiera tunjukkan header kiera yang akan kiera pertaruhkan .

jeng jeng jeng !!

haa ! inilah header yg kiera pertaruhkan .

ape yang menarik tentang header nhe ? acctually , nhe banner terbaru kiera . kiera buad untuk tema blog kiera yg akn bertukar ke tema suasana puasa . kan nak puasa kn. lagi seminngu kn ? . tak sabar nak puasa . ekeke :p , yang menariknye , alls yg ada kat header tu dibuad 1000x oleh kiera . masjid tu pons kiera buad tao :) . lawo tak lawo tak ? . okeg , tu je kud ape yang kiera nak terangkan berkenaan header nhe .

6 comments:

hairy said...

tq tau sudi join..all the best tuk anda....

Si Matatajam said...

Cantik header.. Hope bleh menang..

cik kiera said...

@Si Matatajam

tengs akk , amin ~ :)

cik kiera said...

@hairy

tq :)

♥ ʎʎןıן ʎןıǝ ♥ said...

Ada kejutann > http://thestoryyoflilyy.blogspot.com/2012/07/review-komen-blog-part-1.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Assalamualaikum...

GOOD LUCK!!!!

Miss z tak ada FB,
tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater