The making of 'Domokun Handphone Case'

Kiera Rashid | 7/04/2012 08:29:00 PM | 12Comments |
Ahoy There :3

salam sejahtera semua . Harinhe kiera nak buad entry pasal peniagaan kiera menjual pelbagai brgn craft and keychain . Ehh , bile kiera jdy bisnesswomen nhe ? Ahaa , memang minat dari dulu , tapi baru skank niat nak buad craft berkobar-2 . Hihi , 

okeg , kiera nak cerite pembikinan kiera membuad hanphone case untuk cost kiera yg budiman , bud yg order nhe hanye budaks sch adiks kiera je , kiera belum bersedia nak bukak tempahan kat dalam online nhe , Agak-2 boleh tak kiera nak cari rezeki macam nhe , semakin hari kewangan keluarga kiera asyik turun medadak sangat , Kiera just kesian kan keluarga kiera , Mybe dengan buad kerja part time nhe membuahkn hasil walaupon tak keuntungannye tak seberapa . :)

okey ! jum tengok gmbar pembikinan domokun yg ditempah ini :)




haaa . cantiks tak ? 

P/S : berkenan ? nak juga order dengan kiera . insyallah kiera akan bagi one gift untuk pembeli yang pertama membeli barangan craft dari kiera di online :D . Just PM me kat FACEBOOK okeg . 

Dibawah ialah antara keychain yang pernah kiera buad untuk cost kiera yang budiman :D Tengs yea order kat kiera .




12 comments:

Natasha said...

cute :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Done follow , ni , comel craft keychain tuu dan domo , teringin nak beli:)

Iza Zaty said...

wauu, omei nye DomoKun tu

zulhilmi tempoyak said...

try la buat bisnes.. heee

cik kiera said...

@Natasha

tengs awak . :)

cik kiera said...

@Natasha

tengs awak . :)

cik kiera said...

@✉ ¥ana Fauzi ✉

teringin nak beli , insyallah nnty kiera bakal buad online shop kiera , jika ade sambutan :) tengs yea .

cik kiera said...

@Iza Zaty

heeee , tq zaty :3

cik kiera said...

@zulhilmi tempoyak

insyallah :D

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/giveaway.html mari j0in sini..banyk hadiah menarikk

Dhia Johary said...

nice!! dear, kain yang kiera guna jenis material ape ye???

cik kiera said...

@Dhia Johary

felt biase je akak :)
tengs yea