senarai sponsor 'exclusive Ramadhan Giveaway By Kiera and Iera'

Kiera Rashid | 7/14/2012 11:11:00 AM | 30Comments |
Berikut Adalah senarai sponsor-2 GA ini , Banyak ? Ohhjyeah ! Maafkan kami :p
*wajib


p/s : Awak haruslah jujur yea mengelike and memfollow ape yang kami suruh tu . insyallah , orang yang jujur pasti mendapad keberkatan . 

30 comments:

ieZ_wawa said...

salam, wawa x da fb la..x pe ke??

Princess Syazliyana said...

ok boss .dlm OTW :)

syafiqah yassin said...

okayy . dah follow n like .

SUFIANA1992 said...

salam..dengan jujur dan iklas nya saya sudah follow,add dan like semua sponsor2 yew,cuma kecuali follow twitter jew tidak sebabnya tak ade twitter

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Dah ikut syarat daa , baru lepas follow / like sponsor baru:)

cik kiera said...

@ieZ_wawa

hemm , takpe kud .

cik kiera said...

@Princess Syazliyana

bos ?? weeee :p
okegg :3

cik kiera said...

@syafiqah yassin

alright , good luck :)

cik kiera said...

@SUFIANA1992

sokeyy :D gl :)

cik kiera said...

@✉ ¥ana Fauzi ✉

tq :) good luck yaa

suraya asyikin said...

dah buat semua^^
harap ada rezeki :)
thankz sebab buat GA...huhu

mimie.. said...

huhu..dah like n follow dah semua sponsor..byk nye.. :)

syiera shiera said...

hai dah follow semua.

Atirah ★ said...

Done all . klau ada lg yg sy xfollow gtau k . dan sy dh gtau kt wall page Skon Blogshop tuu .

FaIS NajiMa said...

beres boss.. semua nyer faIS najiMa a.k.a Fatin Cool dah follow n like .. =)

Najwa Izzaty said...

Secara jujurnya, saya dah follow or like semua sponsor ! :D

Nama - Najwa Izzaty
fb - http://www.facebook.com/ila.nabila.96?ref=tn_tnmn

Fellowless said...

dh follow n like smua dh but maafkan Ghan aw sbb ada separuh blogger Ghan tkpat nk follow diorg ;)

Nurul Aini said...

Haish , bnyk tu :) tpi dh buat semue :)

Nurul Syafiqa said...

Yang Diyana Boutique tu takleh BLOG NOT FOUND?

cik kiera said...

@Nurul Syafiqa

dah tukar link dea . akak tu tukar blog .. :)

Nurul Syafiqa said...

@cik kiera

Ok kalau macam tu dah laaa THANKS A_A

farra syamimiee said...

Assalamualaikum . Selesai like and follow semua sponser diatas :)

Mimi said...

hei.. :D
assalamualaikum. kite dah follow oll.
tp, ta like sbb fbee ade problem. is it oke?

nadia said...

dah follow & like kecuali twitter.

p/s : hanya ada 1 blog je tak follow - Nurfaraf SF (sebab ms nak masuk blog dia dpt warning ada virus sekiranya masuk blog tu. so, tak berani lah )

Hope penyertaan nadia diterima

dayana jojo said...

as'kum..done follow/like/follow twitter sumenye..except Nurfarah Sf..

syifa D_Fa said...

syifa dah follow and like fan page sponser yang baru.. :)

AmirahSyafiqah ♥ said...

dah follow & like semua ^.^

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Dah like n follow semue :)
Cume ade certain2 link yg tak bole nk bukak .

nurhafizah shaffril said...

salam..da follow blake kcuali blog yg ad malware..nurfarah sf..lagi satu..saya xde twitter laa...
hope saya x dikecualikan dari join ..=)

Balqis ! said...
This comment has been removed by the author.