Portfolio : Editkan full blog sponsor (MOON STUFF)

Kiera Rashid | 7/18/2012 02:30:00 PM | 4Comments |
Ahoyy There :D

Apa khabar korang . Harinhe kiera nak tunjukkan portfolio yang pernah kiera buad . Actually , yang kiera buad nhe hanya free sebab yelhaa , nak mintak orang sponsorkan GA kiera . Ofcuss laa , tolong menolong kan ? kan ? Hehehe :3

Okeg , kat blog MOON STUFF nhe , kiera just editkan ollls/full blog , header and tulisab background tu . Cer tengok gambar dibawah untuk lebih jelas lagi :)


Cantiks tak ? Hohoho . 
Kalau korang nak tahu , blog ini adalah blog online shop A.K.A blogshop ! . apa yang dea jual ? 
Macam-2 u ! Cantik menarik kau memang de boom ! Muehehe :P ,Nak tengok ape yang dia jual . Jums Singgah ke blog beliau - TEKAN SINI -

4 comments:

Natasha said...

im crazy wif d header. so nice, elegan, gojes, beauty, cute what next? haha.. well done!

cik kiera said...

@Natasha

ohh , tq natasha :)

yana yani said...

knpa cntik sgt nih..comel

QasehnyaRania said...


follow sini dari GA

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/08/pencarian-222-blogger-bertuah-norzi.html

salam kenal