Raya Giveaway by Sally Samsaiman

Kiera Rashid | 6/27/2015 09:51:00 PM | 5Comments |
Join Giveaway Raya pulak.... Hoho.. Lepas ni baru buat entri personal yoo.. :P
Klik Banner nih tuk join ^^
Antara hadiah-hadiahnya:
Duit Raya RM 20 - 7x Pemenang
Kad Raya Design by DayangDeno -  5x Pemenang
Kad Raya Sally - 15x Pemenang
 (Hadiah akan di'update' selalu jika ada penambahan)

Mula : 18 Jun 2015 | Tamat : 3 Julai 2015 (11.59pm)

psst: Salam Ramadhan to akak Sally, harap tahun ni dapat lagi kad raya dari akak. Hoho Big Grin EmoticonBig Grin EmoticonBig Grin Emoticon

5 comments:

Anonymous said...

Good luck sis..sis kalau ada kesempatan nnt..nak tak buat GA sama2?? Just cadang jer..tak konfirm lagi..hehe..teringin pula nak berkerjasama sama2 ngan sis..(:

fiqah hamed said...

Good luck sis..sis kalau ada kesempatan jom buat GA sama2..teringin nak cooperate dngn sis..(:

Ms. Kejupenyet said...

good luck
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Cik Adda said...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. Salam Ramadhan :)

Raya Giveaway by Rafydahouse (5july)

GA Kawaidesu Concept Raya 2015 Bernilai RM395 (7July)

GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100 (9 Julai 2015)

GA RAYA 2015 BLOG JAKET BIRU


Sally Samsaiman said...

Salam..
Tahniah! Anda merupakan pemenang bagi Raya Giveaway by Sally Samsaiman.

Sila check entry pemenang disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-raya-giveaway-by-sally.html

Kepada blogger yang tersenarai ni...boleh la email kan details kepada Sally ... Lagi cepat lagi bagus la....sebelum hari Selasa (7th July 2015), Kalau korang tak tuntut...Sally bagi kat orang lain..hehehehe