FB tengah ada masalah ke sekarang ni?

Kiera Rashid | 6/13/2015 10:04:00 PM | 1Comments |
Selamat Malam, baru jap tadi update portfolio blog - baca sini - sekarang nak buat entri personal lah gittew! Hohohooo.... Nak ngadu tapi tak tahu nak ngadu dengan diapa, jadi ngadu dalam blog jelaaa... 
Dah baca tajuk? Kenapa kiera tanya soklan sekedemian rupe? Sebabnya. FB kiera tengah ada masalah loh... Tak tahulah FB korang pun tengah ada masalah yang sama dengan Kiera ke tidak... Apa masalah tu ya? Masalahnyaaa......
Ni haaaaa....
Masalah ni berlaku sejak pagi tadi.. Dah banyak kali refresh pun tetap sama... Ada post yang hilang sebab benda tu.... Tak dapat nak baca balik status yang kiera post tu..Emoticon Shedding TearsEmoticon Shedding Tears Stress pulak, bila ada yang komen di post yang hilang tu tak boleh nak baca dan bila popout pun blank je... Haihhh! Mengada sungguh ini FB. bilakah masalah ni nak pulih?  Ke FB kiera kena VIRUS ni Emoticon screaming in fearEmoticon screaming in fear
PSST :Korang ada kena juga ke? Meh lah komen sini. Boleh beri pandangan....

1 comment: