Mini Giveaway By Nuha

Kiera Rashid | 6/04/2015 01:43:00 AM | 5Comments |
Assalamualaikum, tuk tuk tuk... Selamat Pagi! Tengah buat kerja design. rasa palee otak nih meminta untuk direstkan. jadi, kiera restkan otak kiera dengan menjoin GA yang super awesome.... Dan paling LOL sekali, hangpa yang kenal kiera tahu kan kiera ni kaki suka join GA orang last-last minute... Esok dah nak tamat baru terhegeh-hegeh nak join. Well, u know me :P
Hahah, dah-dah, dokek 4 baris ekau merapu, cukuplah mukadimah ni dan meh kito sorgah entri GA kali ini. sorgah jangan tak sorgah.. (Penampakan pelbagai loghat dalam entri ini . heee)

Rules dia sangat senang bebeh :D .... Tak caya? Tak caya sudah...
  • 1) Follow blog Nuha (FOLLOWER KE #204)
  • 2) Follow Instagram hayati_nuha (jika ada akaun instagram) [DONE, ig : kiera_Rashid45]
  • 3) Buat satu entry bertajuk "Mini Giveaway By Nuha"
  • 4) Sertakan link entry tersebut di ruang komen entry ini.
kan dah cakap, tu jerr rules dia... heeeee. Jadi apa tunggu lagi. Join cepat!!!
Hadiahnya? hadiahnya adalah. jeng jeng jeng !!!! 30 RESEPI JUADAH BERBUKA PUASA. pandai betul penganjur ni... nak puasa memang resepi2 gini orang akan cari :D
5 pemenang bertuah akan dipilih secara rawak. 
Tarikh tutup penyertaan: 7 JUN 2015

5 comments:

fifie feyca said...

Good luck :)

Eira Aikawa said...

Assalamualaikum..
Good luck..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/06/mini-giveaway-by-nuha.html

nam@along said...

Kalau xder instagram boleh join ker???

AinAthirah Anuar said...

http://theathra.blogspot.com/2015/06/mini-giveaway-by-nuha.htm


Datang dari GA yang sama ^^ Good luck !

Ms. Kejupenyet said...

Good luck..

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/mini-giveaway-by-nuha.html