CPUV KE 39 Hingga 196 (2014/2015) | Sudah cashout ^^

Kiera Rashid | 6/28/2015 08:36:00 PM | 2Comments |
Dah lama gilakk tak update cerita pasal Nuffnang ni. Hagak2 Nuffnang merajuk tak? Hohoho... Memang tengah merajuk tu. bagi earning kat aku pun ciput-ciput aje. Tapi tak apalah rezeki dah tu. Tak dapat terus padan muka dengan KAU ! hahaha :3
Jadi, Kiera nak update juga CPUV yang lepas-lepas ni.. Actually, CPUV ni semua dah cashout haritu. Alhamdulillah :) .. nanti kiera story bila cheque dah sampai ditangan Okey! Tak sangka lama betul tak update pasal nuffnang ni... Haritu dah azam nak update apa2 pasal nuffnang , lagi2 time2 CPUV masuk... Boleh pulak CPUV dari tahun lepas tak update-update langsung. Hahah.. Malas Malas... 
Pada yang tanya motif entri ini. Sajoooo joo buek konangan jangg! Tak salah kan? Haha... So, apo tunggu laie.. Moh kiera senaraikan CPUV yang Kiera dapat tapi tak update di blog. :)

CPUV 39 Hingga 43 [September 2014]
Sanofi Lactacyd Phase 2 - Veni Vedi Vici | RMK Autumn/Winter 2014 Collection | SENHENG Online Store One-Day Sale| Proton PCC| Sime Darby LPGA 2014

CPUV 44 Hingga 63 [October 2014]
SUNSILK Silhouette | Proton PCC |Kasi App Campaign | SME Micro Finance | LAMIDO Digital Campaign(2x) | Zurich Insurance Contest Push(2x) | Musee Platinum Tokyo (Regional)(2x) | Mondelez (Chipsmore)(2x) | MGIA Parent Campaign(2x) | Win a 3 Days 2 Night Trip to Macau Blog Contest(2x) | Transitions Optical | British Council - Education UK November 2014 Exhibition | Jimat-Jimat McDonald\'s | Digi - Devices Campaign

CPUV 64 Hingga 80 [November 2014]
Mah Sing - Avenue Street Mall Awareness Campaign | Dutch Lady Friso Baby\'s Reaction(2x) | Sony Xperia Z3 Launch(2x) | INTI 2015 Cycle 1 Degree Campaign(2x) | CLINIQUE SONIC SYSTEM(2x) | Altel Digital Campaign(2x) | Mi Sedaap Cup Noodles Digital Campaign(2x) | Mah Sing - Avenue Street Mall Awareness Campaign (Banners)(2x) | Old Town White Coffee - White Curry(2x)

CPUV 81 Hingga 98 [December 2014]
Lactacyd: Malay Millennium Pilot Campaign(2x) | Marigold UH(2x) | Rakuten September Super Sale(2x) | Education NZ(2x) | Marigold UHT Milk (PC)(2x) | Maybank #ILove(2x) | Musee Platinum Tokyo (Regional) [Value-Add](2x) | Worldfoods Campaign(2x) | Maggi Royale(2x)

CPUV 99 Hingga 111 [January 2015]
Hotlink OhhSome Fest(2x) | RHB Travel Around The World(3x) | Nestle Kitkat Launch(3x) | DiGi Year End Sale(2x) | Lactacyd 150ml Promo(3x)

CPUV 112 Hingga 135 [February 2015]
Physiogel - Ready for Anything(3x) | Nike Running Tights(3x) | Maggi Kari - Curry Festival(3x) | Samsung Galaxy A Launch(3x) | Mi Sedaap Krispi Digital Campaign(3x) | Ambank TRUE LAB(3x) | PDB CNY Coffee Break(3x) | South Australia Tourism Board(3x)

CPUV 136 Hingga 159 [March 2015]
MATRADE Brand Awareness Campaign [PC](3x) | 9 Seputeh CNY Video Media(3x) | British Council (Education UK March 2015 Exhibition) | Brighter Smile, Better Confidence Blog Contest(2x) | Digi Project Byte(2x) | MCMC: Klik Dengan Bijak(3x) | Sensodyne Campaign(2x) | DiGi Live(2x) | Physiogel - Ready for Anything [PC](3x) | IKEA - BED & BATH (March)(2x) |

Banyak pulak untuk Bulan 3 ni. Banyak2 pun sebab dalam satu tajuk iklan dapat sampai 3x . Tu yang banyak tuhh :3 (SAMBUNGAN Finger pointing down Emoticon)

CPUV 160 Hingga 171 [samb. March 2015]
Umobile - Banner Ads(3x) | Colgate Total Charcoal Launch | Cicakman 3 Premier with Escape [PC](3x) | SENHENG Franchise Aademy [PC](3x) | Perfecto Crisps Awareness Campaign(3x)

CPUV 172 Hingga 194 [April 2015]
Audi Brand Campaign [PC](3x) | Chipsmore 25th Anniversary - Media (PC)(3x) | Expedia BPG (MATTA) Media(3x) | MCDONALDS - FROZEN FANTA & COKE(3x) | Sunsilk Pink Variant (March - June 2015) [PC](2x) | TGIF - Meal For Two(3x) | Digi Postpaid(3x) | IKEA - BED & BATH (Phase 2) | IKEA - BED & BATH (May)(2x)

CPUV 195 Hingga 196 [May 2015]
TomorrowLand(2x)
*Untuk Cpuv bulan 5 yang ni je credited masa nak cashout haritu. Yang lain-lain belum credited. Lagipun ini kan entri untuk cpuv2 yang telah dicashout...  so, cpuv yang lain kiera story di lain entri yaa...

Alhamdulillah, Rezeki Allah tu luas kan...  In Sha Allah, nak improvekan lagi biar boleh jadi macam blogger Sis Yumida yang berjaya kumpul dekat RM4,000++ earning dalam masa 2 tahun... Salutee tau. Tulah ikon nuffnang Kiera. Huhuhu... Tak lupa pada yang sudi klik2 Iklan CPC kiera... Kiera sangat hargainya. Thanks so much. Muah muah... Hihihihi Emoticon Blowing A KissEmoticon Blowing A Kiss

2 comments:

fifie feyca said...

wah bnyk nya... mcm mne nk dapat bnyk bnyk tu... tips plezz...

Mialia Amelia said...

byknya ^_^ ada baca entri ni,kalau x terlupa nak cashout utk bulan ni, hehe