Vector HAHA / HA DONG HOON (Running Man) ~ ^^

Kiera Rashid | 4/15/2015 05:29:00 PM | 4Comments |
Selamat Petang :)
Saja buat entri ni, sebab nak tunjukkk hasil vector yang Kiera buat. Vector ni adalah HAHA . Korang kenal HAHA? pada yang tahu cerita variasi dari Korea iaitu Running Man mesti tahu kan siapa dia ni. Kiera minat dengan HAHA ni kerana perangai dia sangat kebudak-budakkan. Hahahahaha... 

Nak tengok vector ni? Tadaaa ~ !!!
Jadi, ni lah hasil vector ni. Gambar asalnya kiera amik kat pakcik google (credit sini) :P . Dah lama sebenarnya buat vector ni, rasanya masa awal tahun haritu...  buat ni pun time tengah free dan tenet tak hado.. hohohoho.
nilah gambar asal dia. Beza betul dengan apa yang Kiera vector kan?
Meh kiera selitkan sikit biodata Haha ni. Korang mesti nak tahu kan? :)
Name: HAHA(하하) 
Real Name: Ha Dong Hoon(하동훈) 
Born: 20 August 1979
Birth: Berlin, Germany
Nickname in Running Man: Haroro, Harad Pitt
Occupation: Singer
Debut: 2001, as a member of Hip-Hop group named JIKIRI
Career : Sitcom-Nonstop 3 (2002), Infinity Challenge (2005), X-Man, Manwon Happiness (2008), Haha-Mong Show (2010), Running Man
Pssst: Siapa suka Haha/ Ha DOng Hoon? Sila angkat tangan! Hahahaharrrr. 
Nota botbot: Jom Like Fanpages - PAGES : RUNNING MAN FOREVER di Facebook. Kiera adalah salah seorang Admin pages tersebut. Jemput Like ramai-ramai yaaa. ^_^ Hew Hew Hew.  

4 comments:

sheda ucu said...

wah paNDAINYA buat vector hihihi
kite suka kawangsoo hihihi

fiqah hamed said...

Serious lawa kak...fiqah tak reti kalau nak lukis rambur...selalu fail...hehe...

노올 f아라하님 said...

Same goes to me. Minat jugak HAHA! hee. Telatah dia dalam running man buat orang rasa nak ketawa je. Btw, nice vector. Hee

Kiera Rashid said...

@sheda ucu terima kasih.. tak berapa pandai lagi. banyak kekurangan. Btw, insha Allah lepas ni kiera buat kwangsoo oppa pulak yer :D