Video: Gaya Mata Pelakon Adam Aizril ♥

Kiera Rashid | 4/21/2015 12:03:00 AM | 1Comments |
Assalamualaikum, Selamat Malam :)
Harini rajin betul nak update blog walaupun takda orang pun nak singgah kat blog ni. Mana lah nak ada orang singgah sebab kau sendiri malas nak blogwalking. Kehkehkeh. Nak buat camna... Nanti mood nak blogwalking tu ada. Jangan terkezutt kalau dia menghantui blog korang. Werkk werkk werkkk! . 
Harini saja nak tepek bideoo budak momel kita ni buat gaya mata yang paling melting. Actually, Adam Aizril ni bukannya pelakon pun. drama je lebih Kiera ni. Muahaha.*gelak jahat* Ini sebenarnya bideoo lama yang sudah diperap bersama ikan pekasam. Baru je jumpa balik dalam peti sejuk. kalau tak digodek takkan jumpa. ehh? Hahah....
Dah, dah.......... sebelum cik kiera ni meroyan lagi baik korang tengok bideoo dierr ni. Jangan melting tau :P
sila abaikan suara2 sumbang yang menyumbang dalam bideo ni, :P

Adam cakap: ada tak yang nak ngurat saya kat sini? :P

1 comment:

Athirah Diyana said...

haha!!! lepas buat mata, dia suka sendiri. hihi