Bayi Penghidap Pfeiffer Syndrome Memerlukan Bantuan RM70 Ribu...

Kiera Rashid | 4/22/2015 12:34:00 AM | 3Comments |
Selamat Malam.
Terjumpa artikel ini kat FB. Rasa ringan tangan nak share kat blog. Pada yang sudi bolehlah dermakan pada pihak yang betul ya. Semoga Amalan kita diterima Allah. :'(
lagi gambar di sini - KLIK (tak sanggup nak post kat sini)
C/P dari owner : Bayi yang diberi nama Muhammad Adam Hamka disahkan menghidap penyakit Pfeiffer Syndrome atau dikenali sebagai tengkorak kepala tertutup awal. Tiada ada yang lebih sebak dan memilukan apabila melihat anak yang dikandung selama sembilan bulan menderita menghidap penyakit Pfeiffer Syndrome
Doktor memaklumkan bayi kecil ini menjalani beberapa siri pembedahan besar lagi yang bakal menelan kos sekurang-kurangnya sebanyak RM 70 ribu. Ekoran tidak mampu membiayai kos sebesar itu keluarga bayi adam memohon sumbangan ramai moga ada harapan agar anaknya pulih dan kembali sihat seperti bayi lain.

Sumbangan boleh disalurkan ke akaun:
0510229000139274 BSN
Khairiyah bt Shamsudin (ibu) 01123266907
05100043569520 CIMB (Bapa) 0126503806
Norisam bin Mhd Jaafar

3 comments:

Fisya said...

Ya Allah sedih sangat...Semoga bby ni dapat membesar dgn sihat.JOm sma2 kita sedekahkan seikhlas hati..

Umi Wish said...

kesiannya kiera
moga baby tu dpt bantuan agar cepat dia buat pembedahan
moga baby tu dlm keadaan baik2 sahaja
kesian tengok kannn

Mad Parihh said...

kesiann . semoga mak ayah dia tabah dan semoga Allah sembuhkan penyakit bdak ni . .