wohooo ! blog dah tukar kulit . cewahhh !

Kiera Rashid | 9/27/2012 08:40:00 PM | 16Comments |
ahoy there ^^v .

bersyukur , bersyukur :D


furh ! dah lame tak hapdet . 24 jam * seminggu tak hapdet blog sebab sebuk menyiapkan edit blog nie . terasa happy gila . hihihi .

okey lah , blog dah siap , skank nak siapkan doodle untuk peserta GA . TUNGGU TAU :D . Ahaaa , bagi yang join segmen tu , maaf k . insyallah kiera akan bagi semua doodle korang tu di akhir segmen kelak . okeyyy .

tak da apa lagi mahu di cakap in / ehh , bahasa apakah? \ kiera undur diri . k boboi :)

p/s : pisttttt ! komen lah sikit pasal blog kiera yang dah bertukar kulit nie . komen lah yoo . :p hiiii

16 comments:

Mrs. Sarah said...

comel la blog kak kiera. *jelez xP

Nur Jannah . said...

cun la blog awakk ^^ Heheh :)

Nur Jannah . said...

cun la blog awakk ^^ Heheh :)

Princess Syazliyana said...

comel !! hehe

fiqah hamed said...

chomelnya header tuh+doodle tuh..Tab menu pun lawa..(:

priyadarshini said...

Cantik lah..

✿Lady Ainaa✿ said...

comel sgt!!! YAw!!! sgt terujalah... purple putih, best je nak membaca juga.. heheheheh

Zul De Alexis said...

cntiki blog awk...saya follow...awk jgn lupa follow sy..hahahaha

pengsan kalau wa tulis ayt nie kat ang...


cun lah blog baru bertukar wajah

cik kiera said...

@Mrs. Sarah

tq sarah :) hehehe

cik kiera said...

@Nur Jannah .

tq jannah :)

cik kiera said...

@Princess Syazliyana

huhu , tq yea princess

cik kiera said...

@fiqah hamed

oh , tq fiqah sayang , menutab tu biasa-2 je kan :)

cik kiera said...

@priyadarshini

tq priyaa :)

cik kiera said...

@✿Lady Ainaa✿

tq ainaa . hope blog nie bagi inspirasi pade korang yaa :)

cik kiera said...

@Zul De Alexis

haha , cair dah nie .. haiippp ! hahaha , wa tergugat .. hihi

cik kiera said...

@Zul De Alexis

haha , cair dah nie .. haiippp ! hahaha , wa tergugat .. hihi