TOLONG HANTARDETAIL DENGAN SEGERAAA!!!! PLEASEEEE...

Kiera Rashid | 9/01/2012 12:11:00 PM | 1Comments |
KEPADA SEMUA PEMENANG YANG BELUM HANTAR DETAIL LAGI !!!!!



Hurmmm !! Tamao cakap banyak-2 . Nak Habaq mai . Tolong laa , tolong ye kepada yang menang GA kiera & Eira . SILO LAA HANTAR COPEK DETAIL KORANG HAA ! kan dah keluar bahasa nogori daahh . Dah lame Winners diumumkan ., Bud ta ramai yang bagi respon yang pantas . Kenape ? Tak nak hadiah .. Okeyy . Kalau susah sangat . Kiera bagi masa sampai selasa malam je . Lepas tu hadiah SERTA MERTA DI BURN ! Tolong alert sikit yaa . 



Ada yang tanya !

"kiera nape tak bagitahu winnes da diumumkan?"

jawapan nya :
" Kenapa kiera nak kene bagitahu , patutnya awak laa yang alert tentang al nie . Kiera banyak bende na diselesaikan. bukan nak ngadap satu bende je . hermm . lagi satu , awak mesti tak rajin melawat ke blog kiera . tu sebab taktahu tu , kiera siap buad sticky post entry list tu , dan buad banners untuk bagitahu winners da diumumkan."

SOO ! TOLONG KIERA YEA SAYANGS :)

1 comment:

Princess Syazliyana said...

ish2.. baik bgi sy je hadiah tu ... huhu tak meghargai :P