Spesial Doodle To Fiqah Cekumi

Kiera Rashid | 9/03/2012 02:25:00 PM | 3Comments |
Ahoy There ^^V

Malas nak update entry pepanjang , just nak tunjukkan something nie . (sebenarnya kehabisan idea nak update apa). Kiera ada dapat dodle dari si budak comel nie , name nye fiqah cekumi . mesti korang kenal kan ... Apakata , kite p serbu blog dea nak ? . Klik SINI untuk ke blog Fiqah yea ^^

Haa , cakap pasal doodle yg dia bagi . nak tengok .. ? kalau nak tengok, tengok gmbr kat bawah nie . cantiks .. kiera suka . terharu beb . sebab ada orang sudi bagi dodol nie :D

see ? nice okey ... kiera da ckp memang lawa ^^ ..

then sebab dia da bersusah payah bagi dodol nie , kiera pon nak juga bagi dea doodle .. maknanya balas membalas la kan . hihi .. 
*harap si fiqah suka .. 
nakl tengok tak doodle yg kiera bagi . tengok yg kat bawah nie pulak keyh :D

KIERA HARAP FIQAH SUKA ^^ .. 

okey la dah tatahu nak tulis pe lagi .. okbaii :D




3 comments:

Iza Zaty said...

wa comei nye doodle tu!

cik kiera said...

@Iza Zaty

mekasih :) doodle awak buad pon comey hape :D

fiqah hamed said...

wah..siap ada nama Fiqah Cekumi.. *blushing* hehe