Awesome Giveaway By Kiera Rashid sudah TAMAT! ^^

Kiera Rashid | 4/16/2014 11:00:00 PM | 2Comments |
Selamat Malam, :)
Alhamdulillah, tamatlah sudah GA terbaru kiera ni. Walaupun tak berapa nak dapat sambuatan menggalakan. Kiera tetap bersyukur. Sekurang-kurangnya ada juga yang sudi join. Mungkin syarat kiera membebankan? Mungkin.....
Okeylah, tak mahu nak cakap pepanjang. Sebab kiera tengah bekerja, harini dapat shift malam sebab esok cuti.... Horeyy, esok insha Allah boleh terus update peserta dan umumkan pemenang. Kan? ^^

Sekarang kiera umumkan GA KIERA SUDAH TAMAT! terima kasih yang join tu yer. Thanks so much :) 

2 comments:

Amirah Nuraisyah said...

tiddaaaaaaaaaaaakkkk dah tarikh tamat rupanya.. :'( baru nk join harini..huhu takde rezeki..adooi :')

Akeyla Azmi said...

pejam celik pejam celik dah habis dah eh kak kiera heee~~ <3