Cover Buku Giveaway by Irsalina Lovely

Kiera Rashid | 4/25/2014 12:36:00 AM | 2Comments |
Yuhuuuuu, malam2 buta ni nak join GA dari seorang blogger yang pandai mengarang cerita aka lebih kurang pandai membuat novel :) So, GA ni di create untuk mencari bakat kepada sesiapa blogger yang sudi membuat cover kulit novel dia nanti. Bunyi macam menarik kan? Yaaaa! Memang menarik.... =D . Bolehlah kiera tajamkan skill dalam mendesign cover buku pulak. Acctually, dapat buat satu jer . itu pon sebab hari ini cuti. Kalau tak sampai bila tak dapat join GA ni, btw. Kiera memang muka2 orang yang last2 minit baru nak join. Muehehehehehe :P . Haa, taknak mengarut panjang mari kite skodeng GA ini.
Klik banner untuk JOIN hokeyy 
Menurut syarat No.5 kena create satu cover buku yang menarik. Dan kiera menerima cabaran ini. Jom tengok hasil cover buku yang telah kiera create .....
Okey sebelum tu kiera nak kreditkan dulu gambar asal yang kiera dan edit ini. Kiera amik gambar ini dari Google.com And We <3 It
So, bila diedit inilah hasilnya :
Kiera buat effect HDR. Tu nampak cam pelik jer. Okey tak? okey tak? Tapi korang punya lagi AWESOME ! hihihihihi. ade watermark? Hahaha, Sila Abaikan :P . To Irsalina, all syarat sudah dipatuhi ye.

2 comments:

mama amir said...

selamat bersegmen...^_^

Aqilah Azmi said...

wah wah wah kak kiera!!!
sumpah cover tu cantik <333