HAPPY BIRTHDAY TO ME! Heheheheh

Kiera Rashid | 4/09/2014 07:11:00 PM | 5Comments |
Selamat Petang/Maghrib dan Hello :)
Hari ini hari jadiku yang ke tettttt (hihi). Bersyukur kerana Allah masih memberi peluang pada Kiera untuk menikmati keindahan alamNya. ALHAMDULILLAH... Haaa, siapa sambut hari lahir dia hari ini? Kita gengs okey ^_^ . Kepada yang sambut befday dia hari ini, Kiera ucapkan SELAMAT HARI LAHIR, SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI :) . Kiera ada buat party kah untuk sambutan befday kiera? Nope. dah lame tak buat party untuk diri sendiri. cukup sekadar doa selamat dan buat makan2 untuk sekeluarga saje. Kiera kan dah bosau manalah sesuai nak berparty right? :) Apa-apa pun Kiera happy jer hari ini. Semua orang layan kiera dengan baik. Sayang semua orang =D

Btw, happy birthday to you yang also sambut hari lahirnya hari ini :)

******************************************
MARI BANTU KIERA DALAM CABARAN SLIMFAST DIET

Sila ke entri INI atau terus LIKE post dibawah ini :


5 comments:

zamizi jusoh said...

Happy Birthday Kiera

Ira Ceri said...

Happy birthday! ^^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat hari lahir yang ke-? untuk kiera.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati oleh Allah selalu.. :D

후마이라 리~ Humaira Lee (◕‿◕✿) said...

Happy birthday kak!! Semoga Allah sentiasa merahmati akak sekeluarga. Saya doakan mudah-mudahan segala urusan akak dipermudahkan. Amin~

adna^madhiha^ said...

allah selamat kan kamu..allah selamat kan kamu..semoga bahagia ke jannah..jom join GA http://sneklazat.blogspot.com/2014/04/giveaways-1-daim-giveaways.html?showComment=1397200991836#c2187878389413280383