Pemberian DOODLE untuk peserta segmen # Kumpulan 1

Kiera Rashid | 11/03/2012 12:12:00 AM | 3Comments |
Assalamualaikum , seperti yang kiera janjikan .. kiera akan memberi doodle untuk semua pesrta yg join segmen kiera terdahulu . Maaf lah sebab tersangat lambat nak hapdet . Bizi melampau -,-

Okey takpa berlengah kan masa jom same-2 tengok doodle mereka ini :)

Perhatian pada pemilik doodle ini nanty . 

semua gambar kat bawah nie ada watermark k . So, kalau korang nak amek gambar yang takde watermark . Sila claim doodle korang kat FANPAGE KIERA . Okey ? :)

Bella

Mrs. Sarah


Sufiana1992

Amirah Zainal

Princess Syazliyana

Okey Deal kan ?
Ini hanya untuk perserta kumpulan #1 SAHAJA !
Nantikan doodle untuk peserta kumpulan yang laen-2 pulak :)

Terima kasih pada adik FIQAH CEKUMI sebab tolong sama kiera membuat doodle ini .. Tq sayang . Akak hargai pertolongan ini :)

3 comments:

fiqah hamed said...

Wah..terharu...semua doodle sis lawa2 lah..(:

Princess Syazliyana said...

thanks kiera !!!!!!!!! :D nnt saya claim kt fanpage kiera

Mrs. Sarah said...

thanks kak.tpi still comel :3