Pemberian Doodle untuk peserta Segmen like gambar dapat hadiah (KUMPULAN #2)

Kiera Rashid | 11/25/2012 06:22:00 PM | 6Comments |
Assalamualaikum semua :D
Maaf lha dah lame benar rasanya tak update pape entry . Ishh , Bizi lha dengan Order craft . Tu lha tak sempat nak unl  Unl pon sekejap je, Tapi pas uh tutup sebab lepas uh nak siapkan balik order craft :/

Tapi takpe , Tinggal sikit lagi pon , So, kiera amek masa nie dengan update pasal Doodle segmen kiera yang dah lame dah , Engat tak ?? Kalau engat . Meyh terjah semua Doodle untuk peserta kumpulan #2 ini :D

Sebelum tu mari lihat doodle untuk peserta no #1 . If ada yang dah tuntut tapi kiera tak reply . Tunggu ya sampai kieera reply mesej korang ;)

Perhatian pada pemilik doodle ini nanty .
semua gambar kat bawah nie ada watermark k . So, kalau korang nak amek gambar yang takde watermark . Sila claim doodle korang kat FANPAGE KIERA . Okey ? :)

Cik Angah Humaira




Cik Nad
    


Nurul Farain xD
doodle ditukar atas sebab-2 tertentu :/


Syahirah


Nur Jannah
    

Okey , Deal semuanya. Cepat-2 claim yaa . InsyaAllah kiera cepat-2 reply korang Okeyy :D

6 comments:

Fatin Nabila said...

cantiknya doodles awak buat!! Lagi2 yang cik nad punya tuhhh.Buatkan lah untuk saya satu..

fiqah hamed said...

chomel jer semua doduel tuh.. (":

fiqah hamed said...

chomel jer semua doduel tuh.. (":

cik kiera said...

@fiqah hamed

Huhu , doodle dari adik jugak kan :) tq tolong sis yee

miz ruha said...

kiut-miut doodlenya... ^_^

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.