COOL :MESIN LAYAN DIRI FRENCS FRIES PERTAMA DI DUNIA

Kiera Rashid | 9/02/2013 03:10:00 PM | 4Comments |
Hanya dalam masa 90 saat, mesin jualan layan diri ini boleh menyediakan hidangan french fries panas bersaiz individu yang dimasak menggunakan lemak daging lembu atas permintaan orang ramai. Anda hanya perlu memasukkan wang sebanyak €2.50 ($3.36) dan setiap hidangan akan disediakan dalam cawan kertas bersama dengan garpu serta pilihan citarasa sama ada mahu meletakkan mayonis atau sos. Mesin ini merupakan ciptaan syarikat Belgium iaitu BreakTime Solutions dan terletak di pintu masuk sebuah pasar raya di Brussels.




SUMBER : #PenPatah

4 comments:

careno said...

90 saat nak kena tunggu agak lama jugak tu... kalau 3 4 org dpn kita mmg tak tunggu dah rasanya...

MUKA PALSU ツ said...

cool , kalau kat malaysia ada . malas masak , picit je senang . hee

cik kiera said...

@careno
Kan ? but so far , boleh lhaa diterimaa . janji tak sampai 40minit. hihi

cik kiera said...

@MUKA PALSU ツ

betul-3 . hihi . cuba malaysia buat mcm nie. memang semua umat malaysia jadi malas :p