Salam Lebaran , Salam Syawal :')

Kiera Rashid | 8/08/2013 12:35:00 AM | 6Comments |
Horeyyyyyy ! Esok rayo . Muehehe . Dah cam budakbudak jea , Haha . Okeyy , Abaikan . Ehmm , Macam tak percaya jee Ramadhan dah habis , Kenapa rasa cepat je yea ? /Persoalan\ 

Actually just nak bagi kad raya untuk semuaa umat islam di seluruh dunia . Sorry , tak bape nak cantik . Harap korang sukaa yea :')


Haaa , Niey kad nyaa , SPESIAL tuk korang . :) Okeyy, kesempatan nieyy kiera nak ucapkan beriburibu kasih sebab selalu lepak kat blog kiera :D , ada ke yang terass kee dengan entryentry kiera ? Lau ada diaa mohon maafkan . Kiera tak sengaja :) Mohon maafkan semuaa kesalahan yang kiera lakukan kpd korang . Harap dapat maafkan .

psst : lepas nieyy update tentang kad raya dari blogger . Tunggu :*

6 comments:

Wan Anis Syafiqah said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kak kiera!

cik kiera said...

@Wan Anis SyafiqahTERIMA KASIH , Selamat Hari Raya jugaa sayang :D

Mia Liana said...

selamat hari raya ya kiera...

kak mia baru je sempat nak follow sini..

Nurulee said...

Have a great raya =D

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Daddy, Maaf Zahir Dan Batin.

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

selamat hari raya jugak . done follow :)