Koleksi Lagu-Lagu Raya Untuk Didownload

Kiera Rashid | 8/05/2013 11:40:00 AM | 1Comments |
HAI semuaa , Sihat ? Alhamdulillah , hari niey dah 27 Ramadhan , Cepat sangat masa berlalu . Mogaa Ramadhan tahun ini bukan lah yang terakhir buad kitaa semuaa. Amin :') ,

Haaa, Mesti now ramai yang tengah dalam MOOD RAYA kan ? Betul kan ? Tapi sesetengah orang yang mana tahun nieyy menduduki exam besar , kataa tahun nieyy mood rayaa dah fly jauh jauh , Ehh ? Awatnyaa ? Jangan camtuee , Memang kenaa ingat jugaa exam dahh dekat , Tapi tak elok lahh time raya bermuram rite ? So , lupaakan seketikaa kerisauan korang tuhh k >,< 



Haa, berbalik padaa tajuk asal , Kiera just nak kongsikan link2 blog yang ada kongsikan lagulagu rayaa , tak kiralah lame kee , yang baru semuaa adaa . Haa, nak download tak ? Lau nakk mehhh terjah setiap blog yang kiera bagi nieyy Okey ?

  1. http://mediafire4alls.blogspot.com/2011/08/koleksi-50-lagu-raya-terbaik-2011.html
  2. http://rojakmp3lirik.blogspot.com/2012/08/jom-download-lagu-raya.html
  3. http://www.melvister.com/2011/08/download-full-70-koleksi-lagu-hari-raya-aidilfitri-2011.html
  4. http://bikinsakithati.blogspot.com/2013/07/koleksi-lagu-raya-lagu-raya-aidilfitri.html

Okegg lah , itu jeaa kudd yang dapat kieraa kongsinyaa . Lau tak cukup , Hangpaa leyh lha cari sendiri :P
But lau ada link yang broken , Infomm cepatcepat . Nanti  kieraa tolong carikan lagulagunya tuk korang . 

Tataaa ~ :)

1 comment:

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

x sabarnya nak raya huhuhu