1st Giveaway by Chirp-chirp!

Kiera Rashid | 12/01/2012 04:24:00 PM | 4Comments |
Join GA again :D Hihihi . Nie sebab takde benda nak update . So join ler GA , sukrang-2 nya dapat memeriahkan GA akak chirp-2 Ini . Haaa , Sape suka craft ? Apalagi join lhaa sekarang . In shaa Allah kud ada rezeki kan ? :) 
So, mari tengok apa yang hendak dibuadnya .....

Klik banner comel nie untuk Join sekaki yaa :p

Kiera rasa kiera sangat suka akan beruang coklat tu , Ala yang kat dalam gambar yang tengah-2 tu . Sebab apa ? Sebab dia sangat comei :* . Hihihi , Tapi kan sebenarnya semua comei , Rambang mata ooo nak pilih . Kalau macam tu nak semua lah . Boleh ? Hahaha :p Jangan marah . heee , Serius semuanya menarik minat kiera . Tapi apa pon hanya boleh pilih satu siantara ketiga-2 KC tu , So, In Shaa Allah  ada rezeki dapatlah Keychain beruang itu . Amin :)
Tarikh tutup undefined

Mangsa Tag :
Dan semua yang namapak entry Nie :3

4 comments:

sha (chirp chirp) said...

all the best kiera! tqvm sudi join GA ni! keep on supporting! hee :D insyaALLAH pemenang akn diumumkan 12/12/2012 ni. check namelist peserta okay, takot ada yang tertinggal (http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2012/11/nama-peserta-lucky-number-ga.html). tq very much again! korang memang best! hee ^_^ btw, follow sini jugak! #1088

cik kiera said...

@sha (chirp chirp)
Wee wee ~ Tq :D ...

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

emma michiyo said...

jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
jom follow blog tragis cik emma :)


http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-chirp-chirp.html