Tonton Filem Online : Ajiboy 2012 (Full Movie)

Kiera Rashid | 12/05/2012 05:34:00 PM | 1Comments |
Koleksi filem ada di SINI =)


Sinopsis: 
Dia kecil! Dia genius! Dia IRFAN! Seorang kanak - kanak yang genius dan petah bercakap yang diamanahkan oleh ayahnya EN FAUZAN untuk menjaga dan menguruskan Taman Tema Air Melaka buat sementara waktu.

Oleh kerana dirinya yang masih kecil, kemampuannya di ragui oleh ALONG dan BOB. Along dan Bob merupakan dua orang Head Supervisor di Taman Tema tersebut yang sentiasa mengambil kesempatan atas jawatan yang mereka seperti memberikan barang - barang percuma untuk menarik perhatian pengunjung wanita.

Kehadiran Irfan dalam menggantikan jawatan En Fauzan dipandang remeh oleh mereka sehinggalah Irfan mengenakan tindakan terhadap mereka. Along dan Bob diturunkan pangkat dan sering diarahkan melakukan kerja ? kerja pembersihan di sekitar Taman Tema tersebut. Hal tersebut telah menyebabkan mereka tekad untuk melakukan satu pengkhianatan. Irfan, meskipun masih kecil mempunyai satu lagi amanah yang amat besar yang harus ditunaikannya.

Arwah ibu Irfan telah meminta Irfan untuk mencarikan isteri untuk En Fauzan supaya mereka tidak akan merasa sunyi tanpanya. Irfan yang berkenan pada CIK NISA telah cuba untuk menyatukan mereka namun setelah mengetahui bahawa Cik Nisa sudah mempunyai anak, Irfan pantas beranggapan yang Cik Nisa sudah mempunyai keluarganya sendiri.

Mampukah Irfan mencari calon isteri untuk En Fauzan? Adakah Along dan Bob akan teruskan niat mereka untuk mengkhianati En Fauzan? Dapatkah Irfan menyelamatkan Taman Tema tersebut?

Tonton Ajiboy 2012 Full Movie - CLICK HERE!

1 comment:

cheeze maz said...

Salam adik, mengenai Giveaway Cheeze Maz. Tugasan kedua, adik belum lakukan. boleh lihat tugasan di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html