Perhatian untuk sponsor | ENTRY KHAS

Kiera Rashid | 4/20/2012 09:05:00 PM | 24Comments |
buad muka masam :(

Selamat malam , humm . Hati kiera mula tak tenteram . Baru pagi tadi kiera rasmikan GA nhe , ade pulak ragam-2 yang mendatang . Harinhe kiera di kejutkan dengan tuduhan yang Polan nhe tak follow and like sponsor . Aikhh ~ kiera kan dah cakap ikhlaskan hati tu untuk follow and like sponsor . mereka kan yang akan korank hadiah nnty . pernah ade sposnor yang pernah sponsor GA orang lain . komplen kat kiera yang mereka menang hadiah yang sponsor tu sponsor tapi pemenang tu tak like and follow pon sponsor . SUSAH SANGAT KE ?

kalau macam tu lhaa , kiera nak buad satu entry for listkan senarai ID FOLLOWER & ID FB para peserta yang join GA kiera tu nanty . Sponsor-2 boleh mengeCEK id mereka dekat situ je . Tapi kiera harap . sponsor dapat bantu kiera untuk alert dengan mereka-2 yang tak jujur tuh yeah :)

Setuju tak PARA SPONSOR GA KIERA sekalian ?

24 comments:

Nor Quraishia said...

Macam2 lar. cuba diorang jadi sponsor. mesti diorang nak peserta FOLLOW and LIKE kan. hee~ Sha pernah join 1 Contest. Salah satu syarat semua sponsor akan cek ID peserta. kalau ada peserta tak like or follow penyertaan peserta akan terbatal. Tapi ikut kiera la nak buat macam mana ^.^v

Aira Amir said...

Saya okay je..
bila start..
baru tahu..

nanieybarnieylurviey said...

hi kiera... :) emm benda mcm ni mane2 GA pun mesti ada sorg dua yg x ikut syarat.. tu mmg bnda biasa.. so those yg join tu harus la nilai diri sendiri pasal benda kejujuran.. hehe.. :)

cik kiera said...

@Nor Quraishia , ermm . kiera akan pertimbangkan ape yang patot nye . sebarang kesulitan amat dikesali . insyallah . kiera akn lebih alert dgn semua ini :)

cik kiera said...

@Aira Amir

baru je start . petang tadi start . lupe pulak nak infom kat aira . sorry :)

Nor Quraishia said...

hee~ tapi peserta semua dah follow and like saya ^.^v

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag dop kesah. Sebab, Shag tak ada masa nak cek bagai ni. Hihi. Depa menang tapi tak ikut syarat depa tanggung lah dosa sebab menipu. HAHA :D

cik kiera said...

@Nor Quraishia , oh ye ? . okeg la tu :)

cik kiera said...

@Puan Besar Shag Yahaya amboi kak shag . hehe , yelhaa . tappi nnty takud tak adil bagy yg jujur tu tak menang . tapi yang tipu dapad lak menang kan ?

cik kiera said...

@nanieybarnieylurviey

hemm , dulu kiera join GA . tak pernah tipu nak follow sponsor . :(

Dieyla said...

biase lah tu kak...diorang hadiah nak tapi ikut syarat tak nak..tu yang susah sangat ni... -_-

cik kiera said...

@Dieyla

ayoo --'

ecadwinkyasha said...

bagus2..nnti ble cek..klu pemenang tuk hadiah eca xfollow n like,eca batalkan je ye.hahaha. #troll.jpg
:D

Hotz Mumma said...

@Nor Quraishia
salam..HM ikhlas sponsor GA utk adik..tak kisah sgt klu peserta tak nak like or folow HM..klu boleh sememang nyer mmg nak semua peserta jujur dlm penyertaan mereka like n folow sponsor bukan nyer susah pun..
ikhlas dan jujur itu penting,,,biar allah sahaj yg menilai semua nyer

(^_______^)

www.azrulin.blogspot.com

jaakechik said...

i setuju jer.

zareliqa afiqa said...

A'ah kan..peserta kenalah jujur dgn diri sendiri.Bukan susah sangat syarat tu.Kata nak hadiah free~ heee :D

eiqa azra said...

huh.. nie semua bergantung kepada kejujuran mereka yang join GA kiera..
eiqa x kisah.. :)

cik kiera said...

@ecadwinkyasha

kejam sekejap :P

cik kiera said...

@Hotz Mumma
hum , yup . biarlah Allah sahaja yang balas :)

cik kiera said...

@jaakechik

tengs akak ;)

cik kiera said...

@zareliqa afiqa

tahu takpe . nnty kiera buad ye . tengs :)

cik kiera said...

@eiqa azra

ermmmm . --'

!em@ GurLz said...

akq setuju je...
harap2 lpz nie xde ape2 masalah antare peserta ngn sponser...

cik kiera said...

@!em@ GurLz

yep . harap-2 :D