Banyak ke yunc ?! | Membongkar isu GIVEAWAY

Kiera Rashid | 4/29/2012 02:02:00 AM | 4Comments |
selamat malam dan pagi ! Huhh , baru ade mood nak tidur , tertibe bukak blog ade pulak yang komen pasal GA kiera . whats ? nak tengok dea tulis ape tak ? Meyh tengok pics kat bawah nhe .


Nak tanya lhaa sikit . Awak nhe baru first time join GA kat blog ke ? Meyh kiera bongkar satu rahsia , semua  sponsor-sponsor GA kiera nhe penah menjadi sponsor-sponsor GA orang lain . cuma ade segelintir je yang first time jadi sponsor . So , maksudnya korang mesti penah kan like and follow mereka ? betul tak ? Sape cakap tak betul makne nye dulu korang join GA orang lain tak penah kud like and follow mereka . Awww ! Sakit pulakkkk hati kiera nhe . HOHO ! Sabar jelhaa . --' Takpa laa , Sebenar nye orang tuh jelly kud sebab tak penah menang GA . Haa ! Cuba laa korang pikir and renung . Tanya sama hati napa korang tak penah ade rezeki nak menang GA . Sebab korang ..................... ; , Okey laa . Sorry tao entry panas berapi sikid . Tengah --' lhaa dikatekan . Hoooo !

Dahhh ! p tidoq . :D

4 comments:

ezzamalik said...

betul2.kalau boleh nak banyak sponsor nak bg ramai yg mng.baru best.kang tak dpt hadiah frust pulak,ee dah org nk sponsor like and follow je lah kan.
sabar eh^^

cik kiera said...

@ezzamalik

tengs sokong saye awak . betul kan ? tak de la banyak sangat kan sponsor yg awak nak like . tengs tao komen , btw . good luck ye :)

CikHoneyBee said...

mgkin die tk pernah menang kowt. then die rase tidak bersemangat nk like n follow. hurm.. pape pun hanye orang yg jujur pasti tuah menang menyebelahi mereka. pape pun, good job. mmg cikhoneybee terpegun tgk para sponsor GA kiera ini. ini la hasil penaganjur yg gigih mencari sponsor :)

#btw, kalo die mls nk join sbb mls nk like n follow... biarkan. rmai lagi yg nk join. huhu #

cik kiera said...

@CikHoneyBee

hee ~ tengs ye kak honey . yayaya ! buad donno jea , kesabaran itu ade . btw, insyallah ade hikmah sebalik kejadian :D