Sinar baru untuk kembali berblogging ^^

Kiera Rashid | 7/02/2014 09:53:00 PM | 2Comments |
Assalamualaikum, 
Salam Ramadhan bloggers sekalian. Wah, dah lama betul kiera hilangkan diri. Ni memang betul2 merajuk. Heeeeeeee. Kiera merajuk? Ehh, tak lahh. Cuma ada sedikit masalah yang membuatkan kiera nak berehat dari berblog. Tapi sebenarnya dalam masa kiera berehat tu, perasaan rindu kat blog tetap ada. Cuma nak amek mood berblog tu tak boleh. Apa buleh buat, takpelah. Janji kiera dahh kembali berblog. Weeee

Perghh, rindu gila nak blogwalking blog orang, usha entri, komen dan menyemak kat chat orang. Rindu nak buat segalanya. Tapi agak-agak, ada lagi ke orang kenal kiera, mesti ingat tak ingat atau langsung tak ingat kan? hahaha . Gila sadis kiera ni. Yelah, manada populaa sangat kannn? :P
Apapun, sebenarnya banyak gila story yang kiera nak habaq, nak cerita pasal ini, pasal itu, wahhh banyak gila nak story ni. Tak sabar nak karang entri . Hihihi :)
Opss, sebelum nak tutup entri ini kiera nak ucapkan 'Salam Ramdhan Al- Mubarak' pada semua bloggers2 yang kiera sayang. Semoga ramadhan kali ini adalah ramadhan yang paling bermakna bagi korang. :)

2 comments:

white lily said...

selamat berpuasa ^___^

Mimi Azirah said...

slow slow kiera...welcome back dear...salam ramadhan..