Portfolio: Tempahan Edit Blog CELOTEH YAYA.

Kiera Rashid | 7/14/2014 12:42:00 PM | 4Comments |
Portfolio blog. 
Olaaa semua, dah lamer tak update sesuatu ni, banyak sangat cerita tengah pending. So, kiera pilih nak story pasal portfolio blog yang kiera pernah edit dulu. Kalau korang nak tahu, blog ni dah lame kiera siapkan. Cuma mood nak buat review tak datang2. Sadis sangat ni. Nampak sangat malas. Ishhh, sisihlah penyakit malas ni dari daku ~ --'

Yeahhh! Tempahan ni dari Cik Yaya yang memilih tema bunga lavender dan gabungan warna merah pekat. Simple kan? Yaa, sebab ownernya nak simple-simple saje. Janji bunga lavender tu ada. Terima Kasih sis Yaya kerana sudi menempah dengan Kiera. :)
Full Edit Blog : Denim Template
Tema: Bunga Lavender.
Warna: Ungu dan Merah.
Design: Header, cbox, footer, sidebar.
Klik gambar untuk ke blognya
Apa komen anda tentang design ini?
Tempahan kini dibuka sehingga 21HB. Tempahan tema blog 'HARI RAYA' available. Sila PM saya di Fanpage atau Email queqieyra@gmail.com. TQ :)

4 comments:

NS said...

comel laaa =)

Huny eda said...

not bad

unsecretostory said...

Comel jeaa. Rajin ehh, Semoga maju jaya ;)

Cik Yaya said...

thanks sbb buatkan yang the best ^_^