kalau awak sanggup tak ??

Kiera Rashid | 9/07/2011 11:20:00 PM | 4Comments |



heyy ! da lame ta hapdet cerite diri kiera sendiri en , mcm mane dengan diri kiera skank , percintaan kiera !! ohh , sudah lame tak kongsi cerite nhee , hehh !! if sape yang sudi bace entry nhe , tengs yeahh . entry nhe ta bukan entry untuk owang nak komen punn n ta akan sape2 komen ,, :') , aikk ! buat cerite sedihh pulakk , hehe !!

heyy kowank ! kalau kowank kann , sanggup tak kowank diiiii duee kan ! like di madukan lhaa , sanggup ?? sanggup ke ?? wahh ! parah kao nhe , sanggup gak di madukan ? HAHA ! but kiera tak sanggup , gileww ohh , dapat tao kalau bf curang , nhe parang sentiase ade di tangan untuk memudahkan kerje nak tetak bf kiera uee , kalau kejam sgt kiera nhe , sampai minah ue un kiera tebass mcm lalang !! =,= 

cube kowank komen sikit ! , mcm mane lao kowank dapat tao bf/gf kowank curangg ?? ape perasaan kowank ?? kalo kiera !! , sakit haty meyhh , yelha kann owang tersayang buad kita macam sundal dea lakk nak maen-maen kan perasaan kita ! what the HELL lhaa kan , tak patot !!, cam ne ek ak ajar owang yg macam nhee , patot ke kite clash je nan dea orr ade cadangan yang lebyh bernas dari clashh< ,

one more thing eh , kowank patot ta percaya bf/gf kowank 100% ?? , bagi kiera enn buad ape nakpercaye sangat en , even mulut dea penuh dengan gula-gula lolipop ! kiera ta pernah percaye mulut bf kiera , entah nape tak leyh nan percaye bf sendiri , padahal sayangs gile-gile kudd nan dea ue , adoyy ! bercelaru tahap udang geragau dah otak nhee , 

okey skank nak cerite pasal bf kiera nhe , semalam dea mintak kiera buad perjanjian ! , kiera un pelik lha , gilo kea nak buad perjanjian ! bile kiera tanye isi perjanjian ue , nhe ha list perjanjian kitowang -->>

  1.  kalau ade pape yang berlaku dalam hubungan kita , kita akan tetap kekal sampai mampos !! 
  2. kene paham dea, cuz ape yang dea buad untuk kebaikan diri kiera nan dea , 
sebab-sebab nape dea buad perjanjian ini , cuzz dea mintak izin nan kieraa .. kate nyee ,, dea nak mintak izin untuk gunakan fb kedua dea untuk ushaa gurl len , alasan ehh cuz nak robek duet dak yang lodet , then dea cakap kalo da dapat kitai duet gurl uee , bf kiera tinggalkan lha gurl ue , de nak pancing perempuan dea care macam ue , ehh ! sian lha nan perempuan ue ekk , kejam !! , HAHA , kowank rasa cakap dea nhe bole caye kee ?????????

mood : CONFIUSS sesangatt !! o_O

4 comments:

izni diyana said...

kesian girl lodet yg nak kena main kan tu yer...
kalo akk, sekali kne tipo, susah da nak maafkan...huhu

dewqra chacqk said...

@izni diyana

betol ue , hehe !!

MrsPrivacy- said...

Klau sy memang xkan pecaye cakap lelaki cam 2 ..even kite sayang dea , jgn sesekali pecaye yang dea juz nak kikis dwet minah loaded tuhh then trus blah .. sbb kite tak taw hati org macam mane .. lagi pun tak ptut lahh dea bwat minah tuhh macam tuhh ..and one more thing , sy rase awk jgn lahh izinkan dea bwat macam tuhh kat pmpuan loaded coz berkemungkinan besar ble dea dahh sedap bwat macam tuhh kat pmpuan loaded , dea akan bwat kat awk plak kiera .. so pk2 kan lahh ye .. :)

dewqra chacqk said...

@MrsPrivacy-

erkk , adeshh ! yekea ?? hmm . takot pulak dengar ehhh . hmm !!