entry kosong :))

Kiera Rashid | 9/12/2011 08:01:00 PM | 10Comments |
heyy :1:
sehat tak semua ? hehe ! kiera tak de bende nak dipost kan , soo !! .
kiera hanye mahu maklum kan yang blog raye kiera nhe akan kekal sampai habis raye nhee ,

so ! di edit balik pade sehari sebelom syawal yang terakhir ! huhuk ,

pejam celik je da bape hari kita beraya .. sekarang lakk musin exam ! :face65:

adush !! nhe yang ta suka nhe , ishh ! kiera pulak akan menduduki PMR tahun nhe ,,
tension lhaaa :face60:

btw ,, kowank yang bace entry nhe ! doakan kiera dapat jawab exam nanty tao , tinggal bape minggu je nhe ,,

, okey ;haaa . da tak de idea na tulis ape , hehe . kboiii :face9:

10 comments:

umulaisyah said...

eh , eh , cik kiera kita ni nak exam lha ~ hikhik ! saya doakan cik kiera kita nie berjaya ok ? dapat 8A . okeng ~! belajar leklok dear !

dewqra chacqk said...

@umulaisyah

ouch ~ tq dear , kamu juga :)) , amin~

umulaisyah said...

eh , eh , kita umo 13 lgi lah , belum exam PMR lgi ! hikhok ! <3

dewqra chacqk said...

@umulaisyah

lha ! budak comel upe ehh ! , hehe , bole budak adik angkat dak ? kihkih !

•♥•♥•♥•♥ ☜Umul Aisyah☞ ♥•♥•♥•♥•♥• said...

@dewqra chacqk
ha ? ape yng akak ckap ni ? tak fham ! hee ~

dewqra chacqk said...

@•♥•♥•♥•♥ ☜Umul Aisyah☞ ♥•♥•♥•♥•♥•

opz sory sygg , mean kaka ! bole buat jdy adik agkt ta ?? hehe

•♥•♥•♥•♥ ☜Umul Aisyah☞ ♥•♥•♥•♥•♥• said...

ouh , boleh-2 , suka sngat -2 :)
btw , akak ade tulis kat shout box adek kan yg akak nak buat cursor nama adek kan ? adek nak ! buad kan ! :)

cik kiera said...

@•♥•♥•♥•♥ ☜Umul Aisyah☞ ♥•♥•♥•♥•♥•

hehe , owite adik , nak kaka tulis umul je ? bolee ?

•♥•♥•♥•♥ ☜Umul Aisyah☞ ♥•♥•♥•♥•♥• said...

@cik kiera
haa ! hm ~ boloeh juga ! terima kaseh kakak :)

•♥•♥•♥•♥ ☜Umul Aisyah☞ ♥•♥•♥•♥•♥• said...

boleh saja :)