join heartbeat ~memang best~ (:

Kiera Rashid | 7/25/2011 01:49:00 AM | 4Comments |
kowang tahu tak ape itu heartbeat ? ha !! tak tahu , ukeuke , kiera terang kan dengan jelas kudd ! hehe ,

heartbeat nhe satu care kita shopping dan mendapat income dengan hanye klik je , ecehh !! hehe .
hanya dalam unline je kita bershopping taw ..

ehh ? betul kee ? tak caye ahh . ape yang ade kat situ haa ??

nakk tahu ke ??
kat situ ade macam2 bende yang boleyh kita create sendiri . like baju couple n whatever ah . n then tempah ,. mank syokk ! hehe , tapi kene lha bayar guna bank lha !!

ape kate kowank sign up heartbeat nhe.  , nak join tak ?? best taw .
uke kepade sesiape nak join jom ikot step yang kiera nak tunjukkan !! ^^

mulamula ~ 
. click banner kat bawah nhe ,



then da klik banner uh , clik kat icon heartbeat yang kat sebelah kiri uh k !! ( tak phm tengok bawah nhe )


klik pic untuk lebyh jelas k (:
. . then . lepas kowank clik kat icon uh , dea akan masuk satu page nhe , kowank cari tulisan create account , macam kat bawah nhe .


. lepas da clik kat situ , kowank isi lha semua borang yang diberi uh k !! , jangan lupa tick i agree to Heartbeat's terms of service ...
dah siap isi borang uh , clik submit uke :)


selesai lha kamo suda mendaftar ke akaun heartbeat ini ..
aaaahaa , belum lagi , ade step yang belum selesai lagi .
adoyai , sudah pening kan .. jgn pening2 uke , 
senang je , meyh kiera aja lagi ^^

selepas kowank berjaye daftar acc un kan . dea akan keluar mcm yang sebelum nye kan , 
cuba cari perkataan join HB!Affiliate , kalau tak nampak gak . snyh kiera tunjuk kan ^^

ha , kat situ , klik je k , jgn takot2 :)

lepas itu , dea akan masuk ke page laen , scroll ke bawah dan cari perkataan yang kiera tujukkan kat bawah nhe uke :)

selepas clik situ , akan keluar satu lagi borang , tapi lain mcm tady , tak same k !!
isi selengkap nyee :)

* kat preferred payment method tuh kowang nyatakan lha nak membuat pembayaran melalui apa ! kiera buad cheque , lebyh senang . :)
siap ? tick kat i agree HB!Affiliate's terms and condition , 
seterusnya kowang clik submit ! uke done (:

selepas itu , boleyh lha tekan kat MY HB!Affiliate .


clik lha kat GET A CODE .


dan yang terakhir !!
kowang pilih je banner yang kowang nak , contoh kiera pilih square . nampak lagi kemas ^^

copy lha code banner yang kowank pilih tadi uke :)

tahu tak nak letak kat mne ??
uke sekarang kiera aja nak letak kat mne code banner tadi ! .

1. kowang juz pegi ke DASHBOARD > DESIGN > PAGE ELEMENT > ADD GADGET > HTML/JAVASCIPT  
2. paste kan saje kat ruang java uh k .
3.lebyh cantik , letak kan kat sidebar ^^
4. n lastt , save je lhaa . n tengok hasil dea . jadykk ta ??

senang tak ? phm tak ?
huhu. kalau paham . baguss !! 
bende nhe manfaat . kowank hanye dapat income dengan mudah je k .
juz suruh owang clik banner heartbeat kowang je uke .

hehe ! yang banner kiera uh , kiera buad sendiri . 
jangan terperanjat pulak tengok len je banner kiera uke :)

kalau sudi clik lha yek banner kiera .. 
kiera janji akan clik kamu punya balik . !
CAYALAHH !! ^^
 dah clik infom kat shoutbox kiera uke ! .


uke lha , penad lha :( , hehe
kiera chaw dulu . bubbaii semua .. ;)



4 comments:

umulaisyah said...

huhu ! saya sudah buat heartbeat ni , boleh tlong terang kan lgi tak psal payment tu ? awak pilih checkque , lebih snang , asal plak ?

dewqra chacqk said...

@umulaisyah

payment untuk owang yang mahu membali item seperty tshirt or what lhaa , t kite kene bayar item yang ite beli ue gunekan duet bank . umul ade acc bank ta ?? kalo tak de gune mak nye acc k , n kalo umul dapat wang enjoy heatbeat nhe , owang ue akan bagi duet cuz enjoy heartbeat nhe dengan care gune cek je , phm tak ??

umulaisyah said...

@dewqra chacqk
ouh , mcam tu ! hehe >< .. terima kaseh share information , best jugak heartbeat niyy , hikhok ~

dewqra chacqk said...

@umulaisyah

same2 adik ! hehe , :)